On Numara sonuçları canlı çekiliş sorgulama ekranı - 22 Ocak On Numara çekiliş sonuçları millipiyangoonline.com'da!

Güncelleme Tarihi:

On Numara sonuçları canlı çekiliş sorgulama ekranı - 22 Ocak On Numara çekiliş sonuçları millipiyangoonline.comda
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2021 21:21

On Numara sonuçları bu akşam yapılan çekilişin ardından belli oldu. En çok rağbet gören şans oyunlarından On Numara'da bu haftanın ikinci çekilişi tamamlandı. Noter huzurunda ve canlı yayında gerçekleşen çekiliş sonrası On Numara sonuçlarına göre ikramiye kazandıran numaralar millipiyangoonline.com'da yayınlandı. Günler öncesinden kuponlarını yapan şans oyunu tutkunları çekilişin ardından sonuç sorgulama ekranına yönelik araştırmalarına hız verdi. İşte, 22 Ocak On Numara çekiliş sonuçları ve sonuç ekranı.

Haberin Devamı

22 Ocak 2021 tarihli On Numara çekilişi 20:00’da gerçekleştirildi. Milli Piyango TV Youtube kanalından ve hurriyet.com.tr'den canlı olarak yayınlanan On Numara çekilişinin sonuçları millipiyangoonline'da açıklandı. Çekilişin ardından On Numara sonuçları ve ikramiye kazandıran numaralar kamuoyuna duyuruldu. Pazartesi ve Cuma günleri olmak üzere haftada iki gün düzenlenen On Numara çekilişinin sonuçları online sorgulanıyor. On Numara'da ikramiye bilgilerinizi aşağıdaki linkten kolayca öğrenebilirsiniz. 

On Numara sonuçları canlı çekiliş sorgulama ekranı - 22 Ocak On Numara çekiliş sonuçları millipiyangoonline.comda

 

 

Haberin Devamı

ON NUMARA SONUÇ SONUÇ SORGULAMALARI İÇİN TIKLAYIN

ON NUMARA NASIL OYNANIR?

On Numara, 1 ila 80 (dahil) arasındaki on rakamın sıra gözetilmeksizin doğru tahmin edilmesinden oluşur.

Bir oyun kombinasyonu, 1 ila 80 (dahil) arasındaki on rakamdan oluşur.

Tek bir oyun kombinasyonunun (kolon) ücreti 2 TL’dir. Minimum oynama tutarı tek bir oyun kombinasyonun (kolon) ücretine eşittir.

Kazanan kombinasyon, 1 ila 80 (dahil) arasındaki rakamlardan çekilen yirmi iki rakamdan oluşur. Her çekilişte, çekilen her bir rakam tekrar çekilişe dahil edilmeden yirmi iki adet rakam çekilir. Sisal Şans sistemi sayesinde her bir çekiliş tahmin edilemez olup her kombinasyonun çıkma olasılığı aynıdır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!