On Numara sonuçları canlı çekiliş sorgulama: 7 Mayıs On Numara çekiliş sonucu sorgulama ekranı millipiyangoonline.com'da!

Güncelleme Tarihi:

On Numara sonuçları canlı çekiliş sorgulama: 7 Mayıs On Numara çekiliş sonucu sorgulama ekranı millipiyangoonline.comda
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2021 21:22

On Numara sonuçları heyecan dolu çekilişin ardından belli oldu. Sisal Şans tarafından noter huzurunda gerçekleşen On Numara çekilişi ile ikramiyeler 7 Mayıs Cuma günü talihlilerini aradı. İlgi gören şans oyunlarından On Numara çekilişinin hemen ardından sonuç sorgulama ekranı millipiyangoonline.com'da erişime açıldı. Haftanın son On Numara çekilişi ile On Numara sonuç sorgulama ekranı üzerinden ikramiye bilgileri sorgulanacak. İşte, 7 Mayıs On Numara çekiliş sonuçları ve ikramiye kazandıran numaralar.

Haberin Devamı

7 Mayıs 2021 tarihli On Numara çekilişi bu akşam saat 20:30'da gerçekleşti. Milli Piyango TV Youtube kanalından ve hurriyet.com.tr'den canlı olarak yayınlanan On Numara çekilişinin sonuçları millipiyangoonline'da açıklandı. Çekiliş sonrası On Numara sonuç sorgulama ekranı yayınlandı. On Numara çekiliş sonuçlarını aşağıdaki ekran üzerinden öğrenebilirsiniz. On Numara çekilişleri Pazartesi ve Cuma günleri olmak üzere haftanın 2 günü düzenleniyor.

On Numara sonuçları canlı çekiliş sorgulama: 7 Mayıs On Numara çekiliş sonucu sorgulama ekranı millipiyangoonline.comda

ON NUMARA SONUÇ SORGULAMA EKRANI

ON NUMARA NASIL OYNANIR?

On Numara, 1 ila 80 (dahil) arasındaki on rakamın sıra gözetilmeksizin doğru tahmin edilmesinden oluşur.

Haberin Devamı

Bir oyun kombinasyonu, 1 ila 80 (dahil) arasındaki on rakamdan oluşur.

Tek bir oyun kombinasyonunun (kolon) ücreti 2 TL’dir. Minimum oynama tutarı tek bir oyun kombinasyonun (kolon) ücretine eşittir.

Kazanan kombinasyon, 1 ila 80 (dahil) arasındaki rakamlardan çekilen yirmi iki rakamdan oluşur. Her çekilişte, çekilen her bir rakam tekrar çekilişe dahil edilmeden yirmi iki adet rakam çekilir. Sisal Şans sistemi sayesinde her bir çekiliş tahmin edilemez olup her kombinasyonun çıkma olasılığı aynıdır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!