On Numara sonuçları canlı çekiliş sorgulama! 1 Mart On Numara sonuç sorgulama ekranı millipiyangoonline'da!

Güncelleme Tarihi:

On Numara sonuçları canlı çekiliş sorgulama 1 Mart On Numara sonuç sorgulama ekranı millipiyangoonlineda
Oluşturulma Tarihi: Mart 01, 2021 21:31

On Numara sonuçları bu akşam yapılan çekilişin ardından belli oldu. Sisal Şans tarafından gerçekleşen çekiliş sonrası On Numara sonuç sorgulama ekranı millipiyangoonline'da erişime açıldı. Büyük ikramiyesi ile noter huzurunda düzenlenen On Numara çekilişinde ikramiye kazandıran numaralar online olarak sorgulanacak. Gözler şimdi bu akşamın kazandıran numaralarında. İşte, 1 Mart On Numara sonuç sorgulama ekranı ve On Numara çekiliş sonuçları ile ilgili ayrıntılı bilgiler.

Haberin Devamı

1 Mart 2021 tarihli On Numara çekilişi saat 20:00’da gerçekleştirildi. Milli Piyango TV Youtube kanalından ve hurriyet.com.tr'den canlı olarak yayınlanan On Numara çekilişinin sonuçları millipiyangoonline'da açıklandı. Heyecanla beklenen çekilişte kazandıran numaralar kamuoyuna duyurulu. On Numara sonuçlarınızı aşağıdaki linkten sorgulayabilirsiniz. 

On Numara sonuçları canlı çekiliş sorgulama 1 Mart On Numara sonuç sorgulama ekranı millipiyangoonlineda

ON NUMARA SONUÇLARI SORGULAMA-TIKLAYINIZ

ON NUMARA NASIL OYNANIR?

On Numara, 1 ila 80 (dahil) arasındaki on rakamın sıra gözetilmeksizin doğru tahmin edilmesinden oluşur. Bir oyun kombinasyonu, 1 ila 80 (dahil) arasındaki on rakamdan oluşur.

Tek bir oyun kombinasyonunun (kolon) ücreti 2 TL’dir. Minimum oynama tutarı tek bir oyun kombinasyonun (kolon) ücretine eşittir.

Haberin Devamı

Kazanan kombinasyon, 1 ila 80 (dahil) arasındaki rakamlardan çekilen yirmi iki rakamdan oluşur. Her çekilişte, çekilen her bir rakam tekrar çekilişe dahil edilmeden   yirmi iki adet rakam çekilir. Sisal Şans sistemi sayesinde her bir çekiliş tahmin edilemez olup her kombinasyonun çıkma olasılığı aynıdır.

BAKMADAN GEÇME!