On Numara çekiliş sonuçları açıklandı: Büyük ikramiye sahibini buldu... 5 Mart On Numara sorgulama ekranı millipiyangoonline'da

Güncelleme Tarihi:

On Numara çekiliş sonuçları açıklandı: Büyük ikramiye sahibini buldu... 5 Mart On Numara sorgulama ekranı millipiyangoonlineda
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 2021 23:49

On Numara çekiliş sonuçları bu akşam yapılan çekilişin ardından belli oldu. Sisal Şans tarafından noter huzurunda gerçekleşen çekiliş sonrası ikramiye kazandıran numaralar ve On Numara sonuç sorgulama ekranı millipiyangoonline'da yayınlandı. Heyecanla beklenen On Numara'nın bu akşamki çekilişinde 247.802,05 TL tutarındaki ikramiye 1 kişiye çıktı. Gözler şimdi 5 Mart On Numara canlı çekiliş sonuçlarında. İşte, On Numara sonuç sorgulama ekranı ve çekiliş sonuçları ile ilgili bilgiler.

Haberin Devamı

5 Mart 2021 tarihli On Numara çekilişi  saat 20:00’da gerçekleştirildi. Milli Piyango TV Youtube kanalından ve hurriyet.com.tr'den canlı olarak yayınlanan On Numara çekilişinin sonuçları millipiyangoonline'da belli oldu. On Numara çekilişinde büyük ikramiye bir kişiye çıktı. Aşağıdaki linkten çekiliş sonuçlarınızı sorgulayabilirsiniz. 

On Numara çekilişleri Pazartesi ve Cuma olmak üzere haftanın 2 günü düzenleniyor.

 

 

 

On Numara çekiliş sonuçları açıklandı: Büyük ikramiye sahibini buldu... 5 Mart On Numara sorgulama ekranı millipiyangoonlineda

 

Haberin Devamı

SONUÇLARI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN

ON NUMARA NASIL OYNANIR?

On Numara, 1 ila 80 (dahil) arasındaki on rakamın sıra gözetilmeksizin doğru tahmin edilmesinden oluşur. Bir oyun kombinasyonu, 1 ila 80 (dahil) arasındaki on rakamdan oluşur.

Tek bir oyun kombinasyonunun (kolon) ücreti 2 TL’dir. Minimum oynama tutarı tek bir oyun kombinasyonun (kolon) ücretine eşittir.

Kazanan kombinasyon, 1 ila 80 (dahil) arasındaki rakamlardan çekilen yirmi iki rakamdan oluşur. Her çekilişte, çekilen her bir rakam tekrar çekilişe dahil edilmeden yirmi iki adet rakam çekilir. Sisal Şans sistemi sayesinde her bir çekiliş tahmin edilemez olup her kombinasyonun çıkma olasılığı aynıdır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!