Ölüm uçuşu

Güncelleme Tarihi:

Ölüm uçuşu
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 1999 00:00

Haberin Devamı

Antalyalı işadamı 38 yaşındaki Cemal Soykarafakıllı ile 3 ay önce evlendiği eşi, 39 yaşındaki Pamuk Soykarafakıllı'nın içinde bulunduğu otomobil, Antalya'nın Lara semtinde yaklaşık 60 metrelik falezlerden denize uçtu. Çiftin cesetleri denizden dalgıçlar tarafından çıkarılırken, olayın arkasındaki sır perdesi aralanamadı.

Sulara gömüldüler

Antalya'da avize ve elektronik eşya pazarlaması yapan Cemal Soykarafakıllı ile eşi Pamuk, 07 CHH 55 plakalı otomobilleriyle dün öğleyin Eski Lara Yolu'na geldiler. Baymurat Oteli karşısında yoldan çıkan Cemal Soykarafakıllı yönetimindeki otomobil, 30 metrelik boş alanı da geçip 60 metre yükseklikteki falezlerden denize uçtu. Otomobil kısa sürede sulara gömülürken, çevredeki vatandaşların ihbarı ile polis ve dalgıçlar çağrıldı.

Bankada parası çoktu

Yarım saatlik çalışma sonrasında Soykarafakıllı çiftinin cesetleri sudan çıkarıldı. Deniz polisine ait botlarla Antalya Yatlimanı'na götürülen cesetler, Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Polisin araştırmasında Cemal Soykarafakıllı'nın çeşitli bankalarda oldukça yüklü miktarlarda hesabının olduğu ve herhangi bir maddi sorun yaşamadığı ortaya çıktı. Karı-koca arasında sorun yaşanıp yaşanmadığını da araştıran polis, 3 ay önce birbirlerini severek evlenen çiftin herhangi bir sorunu olmadığını polis belirledi.

Görgü tanığı Fransız: Uçuruma doğru hızla gittiler

Falezlerdeki korkunç olayın görgü tanığı Fransız turist Nadia Catau, polise verdiği ifadede işadamının kullandığı otomobilin uçuruma giderken hiç duraksamadığını söyledi. Fransız turist, şöyle dedi: ‘‘Manzaranın güzelliğine dalıp gitmiştim. O sırada beyaz renkli otomobili fark ettim. Otomobil tam otelin önünde yoldan çıktı ve hiç duraksamadan uçuruma doğru ilerlemeye başladı. Önce içindekilerin manzara izlemek için kıyıda duracaklarını zannettim. Ancak, otomobil bir anda gözden kayboldu. Kısa süre sonra da büyük gürültüyle sulara çakıldı. Ya sürücüsü çok dalgındı, ya da bilerek uçuruma ilerledi.’’



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!