Ölmeden önce son selfie

Güncelleme Tarihi:

Ölmeden önce son selfie
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2015 14:17

Adana'da bir cipin köpeğe çarpmamak için karşı şeride geçmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında ölenlerden 3 kişinin anne, baba ve oğul 2 kişinin ise karı koca olduğu öğrenildi. Kazada yaralanan 6 kişiden ikisi hayati tehlikeyi atlatamadı.

Haberin Devamı

Adana'dan Karataş yönüne giden Özgür Yüzgeç'in kulladığı 01 BB 399 plakalı cip, Havutlu'yu geçtikten sonra karşısına köpek çıktı. Sürücü köpeğe çarpmamak için direksiyonu kırınca karşı şeride geçerek Hakan Yıldırmaz (37) yönetimindeki 01 BEG 22 plakalı kamyonete çarptı. Çarpışmanın etkisiyle iki araç da yol kenarına savrularak takla attı.

Ölmeden önce son selfie

Kamyonetin içinde bulunan Hakan, babası Mehmet ve annesi Zekiye Yıldırmaz ile teyzesi Gülcan Ant olay yerinde hayatını kaybetti. Gülcan Ant'ın eşi Kazım Ant ise kaldırıldığı Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Cip ve kamyonette bulunan toplam 6 kişi de yaralı olarak çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Haberin Devamı

Yaralılardan 2'sinin çocuk olduğu, bunlardan 4 yaşındaki Doğukan Yıldırmaz'ın komada olduğu öğrenildi. Ayrıca yaralılardan Yıldız Ant'ın da durumunun ağır olduğu belirtildi. Diğer yaralıların ise durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Karataş'tan evlerine dönerken kaza geçirip hayatını kaybeden karı koca Mehmet, Zekiye Yıldırmaz ve akrabaları Gülcan Ant'ın kazadan hemen önce selfie yaptığı ortaya çıktı. Selfie'de Mehmet Yıldırmaz'ın önde durduğu Zekiye Yıldırmaz'ın arka sağda Gülcan Ant'ın ise arka sağda durduğu ve gülerek poz verdikleri görüldü. Özçekimin yanı sıra kazada ölen karı koca Kazım ve Gülcan Ant'ın da çocukları ve torunlarıyla birlikte fotoğraf çektirdiği ve aynı karede olduğu görüldü. Kazada ölen Mehmet Yıldırmaz, kazada yaralanan 4 yaşındaki Doğukan Yıldırmaz ve komada olan Yıldız Ant'ın da fotoğrafları ortaya çıktı.

Zekiye Yıldırmaz feci kazada olay yerinde kamyonetin içinde hayatını kaybetti. Yıldırmaz'ın sosyal paylaşım sitesinde kazada hayatını kaybettiği kamyonetin başında fotoğraf çektirip paylaştığı ortaya çıktı. Yıldırmaz'ın bu fotoğrafına arkadaşları da çok sayıda yorum yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!