Olanlara inanamıyorum

Güncelleme Tarihi:

Olanlara inanamıyorum
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 1999 00:00

Haberin Devamı

ABD tarihinin en korkunç öğrenci katliamından kurtulan Türk genci Semih Altınay, hálá yaşadıklarına inanamıyor. Semih, ‘‘Başımdan geçenler, bana hikaye gibi geliyor. Acaba bunlar gerçekten oldu mu diyorum’’ diye konuşuyor.

Colorado eyaletinin başkenti Denver'da, 15 kişinin ölümüyle sonuçlanan katliamı yaşayan Ankara doğumlu 18 yaşındaki Semih Altınay, ‘‘Amerikan TV ve gazeteleri, Türkiye'den TV muhabirleri sürekli beni arıyorlar. Uzun uzun anlattıyorum olup bitenleri. ama gene de inanamıyorum bizim okulda böyle şeylerin olduğuna’’ diyor. Başarılı futbol öğrencisi, okul judo ve güreş takımı sporcusu Çankayalı Semih, basında çıkan haberlerin aksine, Columbine Lisesi'nin bu dönem bir daha açılmayacağını söylüyor. Semih, olayla ilgili gelişmeleri şöyle anlatıyor:

‘‘Okulun bitmesine 17 gün kaldı. Ben de mezun olacağım. Sanıyorum mezuniyet törenini başka bir okulda yapacaklar. Okulda 36 bomba bulundu. Polis halá liseyi kordon altında tutuyor. Parkta benimki dahil, yüzlerce öğrencinin arabası var. Arabalarımızı almaya dahi müsade etmiyorlar. Sınıf arkadaşlarımla konuşup olay hakkında bilgi alışverişi yapıyoruz. Hepsi şok halde...’’

Semih, mezun olduktan sonra Colorado'daki iki üniversiteden birini kaydını yaptırıp bilgisayar teknolojisi öğrenimi göreceğini söylüyor.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!