Olacak O Kadar’a çok özel konuklar

Güncelleme Tarihi:

Olacak O Kadar’a çok özel konuklar
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 1999 00:00

Haberin Devamı

Levent Kırca, Oya Başar çifti, Emel Sayın’la beraber muhteşem skeçler hazırladı. Ünlü çift, daha pek çok ünlüyü de ‘taklitleriyle’ ekrana getirmeye hazırlanıyor.

YILBAŞI gecesi yayınlanacak 'Olacak O Kadar Özel' programı ekranseverleri Kanal D ekranına bağlayacak. Yılbaşı parodileriyle süslenecek olan özel programın çok özel konukları olacak. Bunlardan en önemlisi de Emel Sayın. Türk Sanat Müziği'nin ünlü ismi Emel Sayın hem üç şarkı seslendirecek hem de Levent Kırca ve Oya Başar'la bir parodide rol alacak.

Bayram sonrası piyasaya çıkacak olan albümde yer alan şarkılardan 'Dumraka', 'Yüzyılın Aşkı' ve 'İstanbul Kazan Ben Kepçe' isimli eserlerini ilk defa Kanal D seyircileri için seslendirecek olan Sayın'ın yer aldığı bölümlerin yönetmenliği Oya Kırca yaptı. Kayıt sonrası monitörden çekimleri izleyen Sayın ve Başar, hareketli şarkılar eşliğinde yorgunluk attılar.

KÖYLÜ GÜZELİ EMEL SAYIN

Emel Sayın programın ilerleyen bölümlerinde oyunculuğunu da gösterecek. Levent Kırca ve Oya Başar'ın kızları olarak ekrana gelecek olan Sayın, ekran başındakileri şaşırtacak. Şarkılarını sahne kostümleriyle seslendiren Sayın parodilerde köylü güzeli olacak.

'Olacak O Kadar Yılbaşı Özel'in başka konukları da var. Bunlardan ikisi, sık sık birbirleriyle kavga edip ayrılan ve tekrar birleşen İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna, diğeri de Londra'da yakalanıp cezaevinde iki gün kalan Gülay Aslıtürk. Tabii bunları Levent Kırca ve Oya Başar, başarılı makyajlarıyla canlandıracaklar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!