Okulda skandal görüntüler... Soruşturma başlatıldı

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2018 14:33

Öğrencilerine şiddet uyguladığı gerekçesiyle soruşturma açılan İzmir'in Kemalpaşa ilçesindeki 75. Yıl Ortaokulu'nda görevli müdür yardımcısı M.Y., açığa alındı.

Haberin Devamı

Kemalpaşa'daki 75. Yıl Ortaokulu'nda görevli müdür yardımcısı M.Y., iddiaya göre, okula tişörtle gelen bir öğrencisini fiziki şiddet uygulayarak uyardı. Bir diğer olayda ise, arkadaşına küfür ettiği gerekçesiyle başka öğrenciyi dövdüğü öne sürüldü.

Öğrenciler, her iki olayı cep telefonuyla kaydetti. Kemalpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, velilerin M.Y. hakkında şikayetleri üzerine, olayla ilgili idari soruşturma başlattı. M.Y.'ye ait olduğu öne sürülen görüntülerde, şahsın öğrencilerle önce konuştuğu, sonra tokat atarak konuştuğu görülüyor.

AÇIĞA ALINDI 

MEB tarafından, İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde, öğrencilere şiddet uyguladığı öne sürülen okul müdür yardımcısı ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

Bilgilendirmede, "İzmir'in Kemalpaşa ilçesindeki bir okuldan basına yansıyan 'şiddet görüntüleri' ile ilgili olarak, söz konusu okul müdür yardımcısı açığa alınmış olup, hakkında gerekli inceleme, soruşturma başlatılmıştır." ifadelerine yer verildi.

 

BAKMADAN GEÇME!