Öğrencilere başarı yolunda çifte rehber

Güncelleme Tarihi:

Öğrencilere başarı yolunda çifte rehber
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2021 12:40

Eğitimcilerin, sanatkarların ve akademik danışmanların iş birliğinde projeler geliştirilen ‘Bilişim Garajı’nın yepyeni online platformu CUMULUS, her bireyin öğrenme yolculuğunun farklı olduğunu bilerek kişiye özel eğitim modeli tasarlayan Kolay Kampüs (www.kolaykampus.com) ile iş birliği gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

Bilişim Garajı CEO’su Zerrin TOPAL; yeni platformları CUMULUS ile zamandan ve mekândan bağımsız yeni bir öğrenme metodu geliştirdiklerini belirterek,’’CUMULUS’ün en büyük farkı; kendi öğrenme ekosistemi içerisinde kullanıcılarının somut projeler ve ürünler üretmesini sağlamasıdır.

Bireyleri sadece izleyici ya da dinleyici olarak konumlandırmadan, onların da aktif olarak üretmelerini sağlayarak, yeteneklerini ve becerilerini geliştiriyoruz.

Bu ekosistem içerisinde kullanıcıya inovatif ürünleri imal etmesi için ihtiyacı olan tasarım, elektronik, kodlama, estetik bilgisi ile girişimcilik becerileri kazandırıyoruz” dedi.

Öğrencilere başarı yolunda çifte rehber


Topal ayrıca, okul öncesi dönemden yetişkin eğitimlerine kadar, herkesin ihtiyacı olan eğitimi kolayca ulaşılabilir hale getiren Kolay Kampüs eğitim platformunun “Dijital Merak Atölyeleri” bölümünde, CUMULUS’ün de özel içeriklerle yer alacağını söyleyerek, eğitim alanında başlayan sağlam bir iş birliğinin de müjdesini vermiş oldu.
Öğrencilere başarı yolunda çifte rehber


Haberin Devamı

Eğitim hayatına yeni bir soluk getirecek olan bu iş birliği hakkında konuşan Kolay Kampüs İş Geliştirme Direktörü Orçun Akın; pandemi süreciyle birlikte çocukların ekran karşısında geçirdiği zamanın arttığına dikkat çekerek, “Kolay Kampüs (www.kolaykampus.com) olarak, ekrana değil öğrenmeye bağlayan eğitimleri, öğrenciyi sıkmadan, kendi hızında ve kendi dilediği şekilde öğrenmesini sağlayacak yapıda, reklamsız ve güvenli içeriklerle sunuyoruz. Şimdi ise, CUMULUS vasıtasıyla tasarımdan yazılıma, elektronikten görsel sanatlara kadar binlerce online içerik ve eğitim videosunu herkese ulaştırıyoruz’’ dedi.

www.kolaykampus.com’a ücretsiz üye olarak, CUMULUS eğitimlerine Kolay Kampüs’e özel indirimlerle hemen ulaşabilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!