Oğlunu öldüren gencin babasını ev basıp öldürdü

Güncelleme Tarihi:

Oğlunu öldüren gencin babasını ev basıp öldürdü
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2005 01:37

Çengelköy Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde, geçen nisan ayında, 17 yaşındaki S.K. tarafından bıçaklanarak öldürülen Habip Sancaktutan’ın babası Hüseyin Sancaktutan, S.K’nın evini basıp babasını öldürdü.

İNTİKAM cinayeti dün saat 22.30 sıralarında, K. Ailesi’nin Emniyet Mahallesi Aşık Veysel Sokak, 161/1 numaralı evinde meydana geldi.

Ters baktığı için S.K. tarafından bıçaklanarak öldürülen Habib Sancaktutan’ın babası Hüseyin Sancaktutan, önceki gece elinde tabanca ile cezaevinde bulunan S.K’nın ailesinin yaşadığı evi bastı. Kapıyı açan S.K’nın kızkardeşi Seçil Kader’e silahı doğrultarak eve giren Sancaktutan, kendisini engellemeye çalışan S.K’nın kanser hastası annesi Türkan Kader’e, ‘Sen kansersin, seni bu yüzden affettim, önümden çekil’ dedikten sonra silahını S.K’nın babası Dursun Kader’e doğrulttu. Tetiğe basan Sancaktutan, Dursun Kader’i başından vurdu. Seçil Kader’e ‘Senin de öldüreceğim. Ağabeyini de cezaevinde öldüreceğim’ dedikten sonra kaçtı. Polis alınan ifadeler doğrultusunda Hüseyin Sancaktutan’ı yakalamak için çalışmalarına başladı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!