O Ses Türkiye yılbaşı özel bölümü!

Güncelleme Tarihi:

O Ses Türkiye yılbaşı özel bölümü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2015 09:44

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı O Ses Türkiye yılbaşı özel bölümüyle izleyicisiyle buluşacak. O Ses Türkiye sahnesinde bu sefer ünlü isimler jüri karşısına çıkacak. O Ses Türkiye'nin yılbaşı özel bölümüne hangi ünlüler katılacak?

Haberin Devamı

Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın yaptığı TV8'in sevilen programı O Ses Türkiye yılbaşında özel bölümüyle ekranlara gelecek. O Ses Türkiye jürileri Ebru Gündeş, Hadise, Murat Boz ve Gökhan-Hakan Özoğuz’u bu yılbaşı akşamında büyük sürprizler bekliyor. Jüri üyeleri bu sefer birbirinden ünlü isimler için dönecek. O Ses Türkiye yılbaşı özel programıyla Perşembe akşamı 19.30'da TV8'de.

O SES TÜRKİYE'YE ÜNLÜ AKIMI!

O Ses Türkiye yılbaşı özel bölümü


Sahnede bu kez yarışmacılar değil birbirinden ünlü isimler yarışacak. Emre Kınay, Barış Falay, Ezgi Mola, Erkan Can, Hidayet Türkoğlu, Turabi, Burcu Kıratlı, Bülent Emrah Parlak, Aras Bulut İynemli, Seda Bakan, Zafer Algöz, Tümer Metin, Hande Subaşı, Gürkan Uygun, Aslı Enver, Alina Boz & Leyla Tanlar sahneye çıkıp en sevdikleri şarkıları söyleyecek.

Ayrıca "İsyan" şarkısı yorumuyla izleyicilerin beğenisini kazanan Ahmet Parlak'ta sahende yer alacak. O Ses Türkiye'de yarışmacıların heyecanını "Turuncu Oda"da paylaşacak isim Özge Özpirinçci olacak.

3 ADAM KAHKAHALARA BOĞACAK!

O Ses Türkiye yılbaşı özel bölümü


O Ses Türkiye yılbaşı özel bölümünde süprizler bitmiyor! 3 Adam, özel şovu ve skeçleri ile yılbaşı gecesi izleyenleri kahkahalara boğacak. Birbirinden ünlü isimlerin sahne performanslarına tanıklık edeceğiniz “O Ses Türkiye Yılbaşı Özel” müzik, kahkaha ve birbirinden özel şovlar ile izleyiceleri ekrana kitleyecek!

O SES TÜRKİYE YILBAŞI ÖZEL BÖLÜMÜ TANITIM

BAKMADAN GEÇME!