O komando tamam

Güncelleme Tarihi:

O komando tamam
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2016 23:51

CUMHURBAŞKANI Tayyip Erdoğan’a yönelik baskın kapsamında Muğla’nın Marmaris ilçesine gelen ve çatışmada 2 polisi şehit ederek kaçan darbeci askerlerden sualtı taarruz (SAT) komandosu Deniz Üsteğmen Ali Sarıbey, otostop yaparken dün 01.30’da yakalandı.

Haberin Devamı

Üzerinde şort ve gömlek bulunan Sarıbey’in önceki akşama kadar dağlık bölgede kaldığı, bir köyden sivil kıyafet çalarak üzerini değiştirdiği anlaşıldı. Kıyafetlerini değiştirince güvende olduğunu düşünüp otostop yapmak üzere Marmaris’te karayoluna indiği belirlendi. Bu sırada devriye gezen polisin durdurduğu Sarıbey’in çatışmaya girmeden, elini kaldırıp teslim olduğu öğrenildi. Üzerinden beylik tabancası çıkan Sarıbey, saldırıyı Erdoğan’a yaptıklarından haberdar olmadıklarını iddia etti.

ŞORT HIRSIZLIĞI ALARMI
Armutalan Mahallesi’ndeki bir apartmanın birinci katında bulunan dairenin balkonundaki erkek kıyafetleri ve havlular, dün 05.00’te çalındı. Sabah iş dönüşü evine geldiği sırada hırsızlığı gerçekleştiren üç kişiyi gören, ellerindeki eşyaların da kendisine ait olduğunu anlayan bar işletmecisi 28 yaşındaki Serkan Atiker, polisi arayarak durumu bildirdi. Atiker ile görüşen polis, aranan darbeci askerlerin fotoğrafını gösterdi. Atiker, yüzünü gördüğü bir kişiyi tespit etti. Bunun üzerine polisler, darbeci askerler olduğu sanılan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Asayiş ve Kaçakçılık ekipleri ise Şehir Mezarlığı tepesinden makilik olan dağ yolunu araştırmaya başladı. Sahil Güvenlik Komutanlığı’na bağlı bir hücumbot, askerlerin kaçtığı dağlık alanın karşısında denizden tarama yaptı.

BAKMADAN GEÇME!