O doğuştan First Lady

Güncelleme Tarihi:

O doğuştan First Lady
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 1997 00:00

Haberin Devamı

Doğum anındaki gökyüzünün konumunu inceledik ve Berna Yılmaz’ın astrolojik açıdan kişiliğini analiz ettik

Son derece zorlayıcı, son derece yüksek potansiyelli enerjilerin aktığı bir anda dünyaya gelmiş, Berna Yılmaz. Daha doğumunda ne olacağı belli... Bir Başbakan eşi olacağı açık bir biçimde görülüyor. Üstelik, böylesine zor bir sorumluluğu başarıyla üstlenebileceği açıkça görülüyor. Tabii duygularını kontrol etmeyi başarabilirse... Çünkü, son derece yoğun ve güçlü duygulara sahip. Bir o derecede de sezgileri yüksek.

Düpedüz öngörüşlerine güvenilir biri olduğunu söylemek mümkün. Ruhsal yeteneklerini kullanmayı öğrenebilir. Ve, bu yeteneklerini sahip olduğu irade ve kararlılıkla son derece yapıcı ve olumlu yönde kullanabilir.

Üstelik insan ilişkilerinde çok başarılı olacağını, söylemek istediklerini büyük bir kararlıkla ortaya koyabileceğini ve hatta doğru bildiğini yapmak ve ikna etmek için kararlılığını sürdürebileceğini söyleyebilirim.

Jüpiterin verdiği adalet kavramıyla, Uranüs'ün verdiği evrensel sevgiyi içinde birleştirerek, büyük bir cesaretle fikirlerini savunabilir.

Enerjisi yakıcı

Mars, Uranüs gibi çok güçlü etkilerin verdiği enerjiyi kimi zaman içinde zaptedebilmesinin çok zor olacağını söyleyebilirim. Bu enerjiler O'na hem fiziksel hem de zihinsel açıdan çok yüksek biri olduğunu gösteriyor.

Neredeyse deha seviyede bir zeka ve yaratıcılık veriyor. Çalışmak için büyük bir azim ve istek duymasına neden oluyor. Hatta, Berna Yılmaz'ın çok çalışkan biri olduğunu söylemek mümkün. Tabii fazla çalışma sonucu sağlık sorunlarıyla da karşılaşma ihtimali var. Özellikle beslenmesine çok dikkat etmesi gerekli...

Aslında, beslenme, bitkisel tedaviler, alternatif yöntemlere karşı çok özel bir yeteneği var. Ancak, kendi beslenmesine fazla dikkat etmeyebilir ve aşırı yorgunluk sonucu asabi dengesi bozulabileceği gibi, mide sorunlarıyla da karşılaşabilir.

Doğum anında aldığı çok güçlü etkiler O'na, beklenmedik anlarda yaptığı çıkışlar ve zor anlarda ileri sürebileceği pratik çözümlerle dikkat çekici bir kişilik veriyor. Berna Yılmaz için düpedüz ‘‘Bunalımlı ve zor günlerin kişisi’’ diyebiliriz. Ve, bu kişiliği zaman zaman kendisini, zaman zaman ise, çevresini zorlayabilir.

Ancak, sahip olduğu yüksek potansiyelli enerjiyi dengeleyip kontrol edebilmesini sağlayan Satürn etkisi aldığını da hemen ilave etmeliyim. Üstelik, Satürn'ün Jüpiter ile arasındaki olumlu etkileşim, Berna Yılmaz'ı, son derece kontrollü, duyarlı ve dengeli biri olmasını sağlıyor. Aynı zamanda da yüksek bir iradeye sahip olmasına neden oluyor.

Berna Yılmaz'ın Yükselen Burcu Kova. Venüs ve Jüpiter'in olumlu enerjisi Yükselen Burcuna akıyor. Böylece hem dışa vurulan bir güzelliğe hem de içsel güzelliğe sahip oluyor.

Yani, sevgi dolu, adil, hümanist ve içten biri...

Berna Yılmaz, bunalımlı ve zor günlerin kişisi. Zaptedilemeyen bir enerjisi var. Sezgileri çok güçlü. Astrolojik haritasında bir başbakan eşi olacağı açık bir biçimde görülüyor. Aynı zamanda hümanist ve adalet duyguları gelişmiş bir kadın, Berna Yılmaz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!