Nurgül'ü ben de öpmek isterim

Güncelleme Tarihi:

Nurgülü ben de öpmek isterim
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2008 00:00

Nurseli İdiz, tiyatro sahnesinde "öpüşmek ve sevişmek" üzerine çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

NURGÜL YEŞİLÇAY FOTOĞRAFLARI

Nurseli İdiz, "Orada Neler Oluyor" programında da tiyatro sahnesinde "öpüşmek ve sevişmek" üzerine çarpıcı açıklamalarda bulundu.
"Sahnede lezbiyeni de oynarım, fahişeyi de." diyerek sözlerine başlayan ünlü sanatçı Nurseli İdiz, "Sürmanşet adlı oyunda Beste Bereket, Dolunay Soysert'i dudaktan öptü. Ben de böyle bir rolde bana Nurgül Yeşilçay'ın eşlik etmesini isterim. Evet, Nurgül ile dudaktan öpüşmek isterim. Nurgül ile tarzımız, elektriğimiz birbirini tutuyor. Çok güzel ve ışığı var. Onu çok beğeniyorum" dedi.
4 Ocak'ta Can Gürzap ile "Bana Bunu Yapma" adlı oyunda başrolü paylaşacak olan Nurseli İdiz, partnerine dönerek, "Seninle son 15 yıldır tüm oyunlarda dudaktan öpüşüyoruz. Biliyor musun senin gibi bir adamla ateşli şekilde

Haberin Devamı

Nurgülü ben de öpmek isterim
Nurgülü ben de öpmek isterim

öpüştükten sonra eve gidip kanepede televizyon izlemek çok acı oluyordu. Öpüşme sahnelerimizden sonra biraz elektrik aldığımı itiraf ediyorum" diyerek ilginç açıklamalarına devam etti.
Nurgül Yeşilçay'ı çok beğendiğini söyleyen Nurseli İdiz, Can Gürzap'a çok sinirlendiği için onu öpmeden önce sarmısak yediğini de itiraf etti.
Nurgül Yeşilçay, "Yaşamın Kıyısında" filminde Patricia Ziolkowska'yla öpüşmüştü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!