Nurgül Kirsten'ı fena kıskandı

Güncelleme Tarihi:

Nurgül Kirstenı fena kıskandı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2011 00:25

Bir yanda ayağının tozuyla Cannes’dan büyük ödül alarak İstanbul’a gelen Kirsten Dust bir yandan da 2007’de Fatih Akın’ın ‘Yaşamın Kıyısında’ filmiyle Cannes’dan eli boş dönen Nurgül Yeşilçay… İki güzel oyuncunun katıldıkları panelde aralarında geçen ödül dialoğu İstancool festivaline damgasını vurdu.

Haberin Devamı

Film, müzik, moda, edebiyat gibi sanatın pek cok alanında dünya çapında saantçıların bir araya geldiği İSTANCOOL 2011 festvali başladı. Festival, 27/29 Mayıs tarihleri arasında Terry Gilliam, Tilda Swinton, Marco Muller, Kristen Dunst, Courtney Love gibi yıldızların katılımıyla gerçekleşecek.

Vakko’nun ana sponsor olduğu festivalde en çok ilgiyi Atilla Dorsay, Nurgül Yeşilçay, Kirsten Dunst ve Marco Muller’in katılımıyla gerçeklesen 'Pazarlama Çağında Sinema' başlıklı panel gördü. Halka açık ve ücretsiz olan panele katılım çok yoğundu. Özellikle geçtiğimiz hafta Cannes'da En İyi Kadin Oyuncu ödülünü alan Kirsten'i yakından görmek isteyenler ve basın mensupları salonu hınca hınç doldurmuşlardı. Ünlü yıldız panel sırasında sorulara verdiği naif cevapları, içtenliği ve güzelliğiyle herkesin gönlünü kazandı.

Haberin Devamı

DUNST VE YEŞİLÇAY AYNI SAHNEDE / FOTO GALERİ

“ENDİŞELENME BEN SANA ÖDÜLÜ GÖSTERİRİM”

Panelin konuklarından Nurgül Yeşilçay ise konuşmasına Kirsten'i Cannes'daki başarısından dolayı tebrik ederek başladi. Daha önce Kisten gibi Cannes’da En İyi Kadin Oyuncu adayi olan Nurgül Yeşilçay oradaki tecrübelerinden bahsederken yaninda oturan Kristen'e bakarak,Yeşilçay, “Aslında favoriler arasındaydım” dedi. Bu söz üzerine Dunst, “Benim ödülüm otelde kasada. İstersen bir fotoğraf çektirebilirsin” dedi. Dunst’ın sözlerine bozulan Yeşilçay’ın yanıtı ise “Yok kalsın, ben kendim kazanırım” oldu.

ETRAFIMI BİR ANDA PAPARAZZİLER VE DANSÖZLER SARDI

Çok sade bir kıyafetle panele katılan Dunst İstanbul'da olmaktan çok mutlu olduğunu dile getirdi. Atilla Dorsay'in 'Bir gün önce seni gazetelerde dansözlerle dans ederken gördük. Nasildi?' sorusuna yanit olarak Arkadaşımla yemek yiyorduk, kimse beni tanimadi. Birden papparaziler ve dansözler ortaya cıktı. Dansozlerin dans etmem icin ben ayağa kaldırmasıyla birlikte ne olduğumu şaşırdım. Bir anda flaşlar patlamaya başladı. Çok untandim.'şeklinde cevap verdi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!