Nurdan Torun eski eşinin intiharıyla yıkıldı

Güncelleme Tarihi:

Nurdan Torun eski eşinin intiharıyla yıkıldı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2003 01:43

Türk sanat müziğinin sevilen ismi Nurdan Torun'un bir süre önce boşandığı eşi Enver Torun, önceki gün Boğaz Köprüsü'nden atlayarak intihar etti.

Eski eşinin intihar ettiği haberini alan sanatçıya en büyük desteği oğulları Cenk ve Tolga Torun veriyor. Bu arada 18 aylık vatani görevini bitirdiği gün babasının ölüm haberiyle sarsılan Cenk Torun şoka girdi. Olay sonrası Hürriyet Gazetesi'ne açıklamada bulunan Nurdan Torun, konuyla ilgili şunları söyledi:

ONURLU BİR BABA

‘‘Hiçbir şey hissettirmedi bize. Ekonomik kriz yüzünden çok iyi durumdayken birden bire iflas etmişti. İşlerini toparlamaya çalışıyordu. Onurlu ve iyi bir babaydı. Bizim ayrılığımız ona çok dokunuyordu, ama çocuklarımızla hep bir araya geliyorduk. Onu yalnız bırakmazdık. Bu olayı daha önce planlamış, hazırlamış. Cenk askerliğini bitirdi, döndü ve ondan sonra gerçekleştirdi. Hálá şoktayım. Bunu neden yaptığını anlayamıyorum. Gerek kendi ailesi, gerekse biz çok sıcak davrandık ona hep. Yaşadığı ekonomik zorlukları gurur yaptı demek ki. Hiç kimseden yardım istemedi. Bize de yansıtmadı bir şey. Yalnız çok düşünceliydi, eskisi gibi mutlu değildi. Cenk'in askerden gelmesini beklemiş, benim yalnız olmamı istememiş. Cenk'i görseydi yapmazdı, planını uygulayamayacaktı. Acımız zaten büyük, lütfen herkes biraz daha sağduyulu olsun. 'Cebinde bir milyar vardı' deniliyor, herhalde insanlar intihar ederken cebinde bir milyarla buna kalkışmaz. Bu tarz polemiklere girilmemesini rica ediyoruz. Yollarımız ayrılmıştı ama her zaman çocuklar için bir araya gelirdik.’’

Terhis olduğu gün babasının ölüm haberiyle yıkılan Cenk Torun da duygularını ifade etmekte zorluk çekti. Cenk Torun, ‘‘Bir emlak şirketine girmişti. Son konuşmamızda 'Geçici olarak çalışıyorum, başka şeyler yapacağım' dedi. Babam içinde bulunduğu durumu gururuna yediremedi’’ diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!