Nezih müdüre veda…

Güncelleme Tarihi:

Nezih müdüre veda…
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 2018 22:18

Hürriyet Gazetesi Bina Müdürlüğünü aralıksız 18 yıl başarıyla yürüten ve önceki gün aramızdan ayrılan Nezih Kutay’a veda ettik.

Haberin Devamı

Nezih Müdür için dün Üsküdar, Şakirin Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye katılan Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Vahap Munyar, Kutay için, “Hürriyet gibi bir gazetenin binasını yönetmek kolay bir şey değil. Egoları yüksek insanları yönetmek, kolay değil. Kimseyi kırmadan, herkesin sorununu çözecek şekilde işi yönetti. Çok erken kaybettik” dedi. Hürriyet Daily News Genel Yayın Yönetmeni Murat Yetkin de Nezih Ağabey için, “Pek çok şeyi içine atan, belli etmeyen, sessizce sorunları çözen çok değerli bir insandı” diye konuştu.

Nezih müdüre veda…

Kutay’ın eşi Çiğdem Kutay başsağlığı dileyenlere tek tek sarılarak, “Keşke bir 10 yıl daha yaşasaydı...” diyerek gözyaşı döktü. Nezih Ağabey’in annesi Hazel Kutay da güçlükle ayakta durmasına rağmen oğlunun tabutuna sarılarak acısını dindirmeye çalıştı. Nezih Kutay’ın kızı Şebnem Kutay da cenaze boyunca annesiyle omuz omuza durup gözyaşı döktü. Aile adına taziyeleri kabul edenlerden biri de Nezih Kutay’ın ağabeyi Senih Kutay oldu.
Demirören Ailesi Nezih Kutay’ın cenazesine çelenk gönderdi. Mezunu olduğu Galatarasay Lisesi de çelenk göndererek Nezih Kutay’ı unutmadığını gösterdi. Fenerbahçe Spor Kulübü Divan Kurulu üyesi olan Nezih Kutay’ın tabutuna Fenerbahçe bayrağı örtüldü. Helallik alınmasının ardından omuzlara alınan Kutay’ın cenazesi Karacaahmet Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Haberin Devamı

Nezih müdüre veda…

MESAİ ARKADAŞINA SON GÖREV

62 yaşında akciğer kanserinden yitirdiğimiz Nezih Kutay’ı uğurlamaya uzun yıllar birlikte mesai yaptığı gazeteci dostları da katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!