Nevada’ya genelev işleten bölge komisyon üyesi

Güncelleme Tarihi:

Nevada’ya genelev işleten bölge komisyon üyesi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2012 12:04

ABD’nin Nevada eyaletinde 80 kadının çalıştığı bir genelev işleten Lance Gilman, büyük bir farkla bölge komisyon üyesi seçildi.

Haberin Devamı

The Mustang Ranch isimli genelevin sahibi olan Cumhuriyetçi Gilman, 148 yıllık eyalet geçmişinde genelev işleten ilk kişi olarak biliniyor. Nevada’da bu iş 1971’te yasallaşmıştı.

68 yaşındaki Gilman evli, dört çocuğu ve dokuz torunu var. Gilman’a oy verenlerin yüzde 99’u ise genelev işletmesiyle ilgili olarak “bu sadece bir iş” görüşünde.

Gilman kendisini “ülkesinin değerlerini seven bir Cumhuriyetçi" olarak tanımlıyor. Seçimi, oyların yüzde 62’sini alarak kazanan Gilman'ın genelevi geçtiğimiz 10 yıl içerisinde beş milyon dolarlık kazanç elde etmiş.

/images/100/0x0/55ea1b4bf018fbb8f86ba299

Associated Press'e yaptığı açıklamada "Bana oy verenler bunun yalnızca bir iş olduğunu düşünüyor. Ben eyalete faydası olan kazançlı bir iş yapıyorum.” diyor.

Haberin Devamı

Gilman başarısını girişimcilik deneyimlerine bağlıyor. Sahip olduğu genelev işletmesi onun işlerinin yalnızca ufak bir parçası. Bunun yanı sıra Kaliforniya ve Nevada’da park işletmeciliği, Harley Davidson satış bayiliği de yapıyor.

Şu an Mustang Ranch adı altında iki genelev, iki restorant ve bir gece klübü işleten Gilman, “Toplum pek bilmiyor fakat biz sorunları olan, dul ve ilgi görmeye ihtiyaç duyan erkeklere hizmet veriyoruz" diyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!