Nergis’le son yolculuk

Güncelleme Tarihi:

Nergis’le son yolculuk
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2012 00:00

Evlendikten sonra yaklaşık 1 yıl sonra balayı için gittiği Phuket’te meydana gelen kazada ölen Nergis Çakıroğlu Tınç’ın (27) cenazesi, dün İstanbul’a getirildi.

Haberin Devamı

Eşini kaybettiği kazada yaralanan Serkan Tınç (34) da aynı uçakla yurda döndü. Nergis Çakıroğlu Tınç’ın cenazesi, Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsinin ardından, Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Camisi’ne getirildi. Çok bitkin olan Serkan Tınç, boyunluk takarak cenazeye katıldı. Acılı eş, cenaze aracındaki eşinin tabutuna başını yaslayarak ağladı. Nergis Çakıroğlu Tınç’ın babası İsmail Çakıroğlu ve kardeşi Uğur Çakıroğlu da gözyaşlarına boğuldu. Serkan Tınç’ın babası Adnan Tınç, oğlunun çok üzgün olduğunu belirterek, “Şimdi ona çok fazla destek olmamız lazım. Onun için çok ağır bir durum” dedi.

Balayından cenazeye

TÜRK Hava Yolları’nda 10 yıldır görev yapan kabin amiri Serkan Tınç ile 4 yıllık kabin memuru Nergis Çakıroğlu Tınç, 9 Nisan 2011’de evlendi. Çift, uçuşları yoğun olduğu için balayına gidemedi. 25 Şubat’ta çıktıkları Phuket yolculuğu ilk tatilleriydi. Dönüş biletlerini 9 Mart’a almışlardı. Phuket Adası’nda bindikleri turist minibüsüne, balık taşıyan bir kamyonet çarptı. Kazada Nergis Çakıroğlu Tınç’la birlikte 3 kişi daha ölürken, Serkan Tınç da hafif yaralandı. Ev almak için kredi çeken çift, çocuk sahibi olma planları yapıyordu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!