Nelson mayo uyarıyor

Güncelleme Tarihi:

Nelson mayo uyarıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 1999 00:00

Haberin Devamı

Türkiye'nin ünlü mayo firmalarından Nelson, müşterilerini mayo seçerken ve kullanırken bazı hususlara dikkat etmeleri için uyarıyor. Nelson, mayo satın alırken kumaş kalitesinden emin olmak için tanınmış bir markanın seçilmesi gerektiğini, çünkü ancak tanınmış markaların lycra-poliamid karışımı kumaş kullandığını belirtiyor. Mayoyu kullanırken ise, hoş duran florasan ve parlak renklerin güneşte çabuk solduğuna; Güneş yağı ve kreminin mayonun lastiklerini erittiğine; Mayonun havuz veya denize girdikten sonra suyla durulanması gerektiğine; Nemli mayoyu kapalı plastik torbada bırakmanın ise mayo için ölüm emri olduğuna dikkat çekiliyor.

Yeni bir havuz

Yaz mevsimine hızla yaklaştığımız bu günlerde İstanbullular için yeni bir havuz devreye girdi. Polat Renaissance İstanbul Hotel, Havuz ve teras barın açılışını yaparak yaza merhaba dedi. Marmara denizi kıyısında, yeşillik ve çiçekler arasında yer alan olimpik yüzme havuzu, ızgara ve snack türlerini de yiyebileceğiniz bir yer. Haftasonları ise 12.00 ile 17.00 arasında isteyenler için havuzbaşında barbeque keyfi var.

Erkekler için yeni parfüm

Calvin Kline Kozmetik, günümüz erkeğinin aktif yaşam tarzına uyum sağlayacak sade, seksi ve klasik yeni parmünü piyasaya sundu Contradiction for Men, bir erkeğin çok yönlülüğünden hareketle hazırlandı. Saf ve erkeksi, ayrıca tazelik ve sıcaklığı bağdaştırıyor. Enerji veren doğulu olarak adlandırılan parfüm yeni bir koku kategorisini beğeniye sunuyor. Contradiction for Men parfümü ve vücut bakım ürünleri, günümüz erkeğinin aktif yaşam tarzına uyum sağlayan seksi, klasik bir koleksiyon oluşturuyor.

Herkese uygun O'Neill

Spor giyimin ünlü markası O'Neill, 1999 ayakkabı koleksiyonu ile her bütçeye uygun seçenekler sunuyor. O'Neill, bu sezon ürün gruplarını erkek, kadın ve çocuk olarak tanımladı ve bunlara plaj modelleri de ekledi. Bu sene 69 model ve 175 ayrı renkle satışa sunulan junior ayakkabılarında ki çeşitlilik de dikkat çekiyor.

Profilo'dan Euro

Profilo, Alman teknolojisi ve Avrupa tasarımıyla yeni Euro buzdolaplarını piyasaya sundu. Euro buzdolaplarında, elektronik paneldeki M hafıza tuşu sayesinde buzdolabındaki en yüksek sıcaklık derecesi görülebiliyor. Böylece elektrik kesildiğinde soğutucu ve derin dondurucudaki ısı değişikliği izlenebiliyor. Buzdolabının bir diğer özelliği de Multi Flow Fan sistemine sahip olması. Derin dondurucu ve soğutucu içindeki ‘‘soğuk hava fan üfleme’’ sistemi sayesinde, soğuk havanın raflara dengeli dağılımı ve raflar arısında aralıksız kuru bir şekilde dolaşımı sağlanıyor. Eurolar'ın tek bir düğmeye basınca buzu bardağa döken buzmatik özelliği de var.

Penti'den dikişsiz body

Penti, bu sezon çorap ipliğinden dikişsiz body üreterek dış giyime de imzasını attı. İçi pamuk, dışı micro olan Bodyler bu özellikleri nedeniyle terletmiyor ve deforme olmuyor. Penti bodyler'in bir diğer özelliği de çorap tekniğiyle üretildiği için yanlarının dikişsiz olması. Hem gündüz hem gece giyiminde rahatlıkla kullanılabilen Penti Bodyler, vücudu ikinci bir ten gibi sarıyor.

Evian Türkiye'de

Dünyanın en çok satan doğal kaynak suyu Evian, DanoneSA'nın girişimiyle artık Türkiye'de de satılıyor. Dünyanın 100 ülkesinde, yılda 1,3 milyar litrenin üstünde tüketilen Evian, Türkiye'de 0.33 ve 1.5 litrelik pet ve 1 litrelik cam şişelerde piyasaya sunulacak. Fransız Alpler'inden gelerek, Cenevre Gölü kıyısındaki Evian les-Bains kasabasında yeryüzüne çıkan Evian, 1789 yılında keşfedilmiş. Evian yeryüzüne, ilk ölçümün yapıldığı 200 yıl öncesinden bu yana 11.6 derecelik bir ısıyla çıkıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!