Nazan hemşire kaza kurbanı

Güncelleme Tarihi:

Nazan hemşire kaza kurbanı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2010 12:46

Eskişehir'de, yolun karşısına geçmeye çalışırken bir otomobilin çarptığı 20 yaşındaki genç hemşire, hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

Ahmet Harmankaya'nın kullandığı otomobil, Uluönder Mahallesi'nde yolun karşısına geçmek isteyen Nazan Biçici'ye (20) çarptı.
Kazada ağır yaralanan Biçici, görev yaptığı Acıbadem Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan genç hemşire, buradaki müdahaleye rağmen kurtarılmadı.
Kardiyovasküler cerrahi yoğun bakım hemşiresi olarak görev yapan Nazan Biçici'nin 26 Aralık'ta sosyal paylaşım sitesindeki sayfasına Paul Auster'in “Geride bıraktıklarım hesap sormaya kalkmasın. Farkınızda olduğum için var oldunuz, vazgeçtiğim için artık yoksunuz” ile “Otopsi istiyorum hayallerime, kurduğum düşler eceliyle ölmüş olamaz” iletisini yazdığı dikkati çekti.

Hemşire Biçici'nin cenazesi, Eskişehir'den Bozüyük ilçesi Ertuğrulgazi Camisi'ne getirildi. Burada kılınan cenaze namazına Biçici'nin ailesi, yakınları ve arkadaşları katıldı.

Haberin Devamı

Baba Halil İbrahim Biçici, kızıyla en son pazartesi akşamı telefonla konuştuğunu belirterek, şunları söyledi:
“Pazartesi akşamı telefonda görüştük. Ondan bir gün önce rüyamda kabuslar gördüm. Kötü bir şeylerin olacağını tahmin etmiştim. Bunları düşünürken çalıştığım ormanda bir dal parçası suratıma çarptı ve burnum kanamaya başladı. Ertesi gün kızımla konuştuğumda, 'baba bir doktora git' dedi. Ben de, beni düşünmemesini söyledim.”

Kızının erkek arkadaşıyla eve geldiğini ve birbirlerini sevdiklerini söylediklerini anlatan Baba, “Erkek arkadaşıyla birlikte çalışıyorlarmış. Bana durumu anlattılar. Ben de 'siz birbirinizi seviyorsanız baba olarak üzerime düşen görevi yaparım' dedim. Kızım hayatta olsaydı yılbaşından sonra istemeye geleceklerdi” dedi.

Ayakta durmakta zorlanan hemşire Biçiçi'nin annesi Bahriye ve ablası Şükran Biçici, uzun süre tabutun başından ayrılmadı. Yılbaşından sonra evlenmeyi planlayan Nazan Biçici'nin erkek arkadaşının da tabutun başından bir an ayrılmadığı gözlendi.

Biçici'nin cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından ilçeye bağlı Aksutekke köyü mezarlığında toprağa verildi.

Ahmet Harmankaya'nın kullandığı 26 TD 392 plakalı otomobil, Uluönder Mahallesi'nde yolun karşısına geçmek isteyen Nazan Biçici'ye (20) çarpmıştı. Kazada ağır yaralanan Biçici, görev yaptığı Acıbadem Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!