‘Nayino’ şarkısı TEGV 20. yıl kutlamalarına damgasını vurdu

Güncelleme Tarihi:

‘Nayino’ şarkısı TEGV 20. yıl kutlamalarına damgasını vurdu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2015 06:43

TEGV 20. Yıl Kutlaması’nda Türkiye'nin sevilen yüzleri çocuklar ile aynı sahnede bir araya geldi. Barış Anduç'un seslendirdği Nayino şarkısı, sosyal medyada ilgi gördü.

Haberin Devamı

Ülkemizin eğitim alanında faaliyet gösteren en yaygın sivil toplum kuruluşu Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV),  çocuklarımıza daha aydınlık bir gelecek sağlayabilmek amacıyla Kanal D’de bir bağış organizasyonuna daha imza attı. Dün akşam canlı olarak yayınlanan bağış gecesinin sunuculuğunu Cem Davran ve Burçin Terzioğlu yaptı. 

TEGV 20. Yıl Özel programında; Ataberk Mutlu, Barış Arduç, Celil Nalçakan, Evrim Alasya, Emre Kınay, Tolga Sarıtaş, Mert Fırat, Cem Cücenoğlu, Deniz Çakır, Emel Çölgeçen, Erkan Kolçak Köstendil, Emre Karayel, Gupse Özay, Gökçe Bahadır, Kanbolat Görkem Arslan, Şebnem Bozoklu, Tolga Tekin sahnede canlı performans sergiledi. Proje tasarım ve koordinatorlüğünü Nice Bogdanovich’in yaptığı gecede sanatçılar, Behzat Gerçeker ve Enbe Orkestrası’nın eşliğinde şarkıları seslendirdiler.

Haberin Devamı

Barış Arduç'un okuduğu 'Nayino' şarkısı sosyal medyada ilgi çekti

Ünlü oyuncu Barış Arduç’un seslendirdiği ”Nayino” şarkısında göstermiş olduğu performans, izleyenler tarafından çok beğenildi. İstek üzerine şarkıyı ikinci kez okuyan Arduç, şarkıyı bitirdikten sonra sosyal medyadan yüzlerce yorum geldi.

‘Nayino’ şarkısı TEGV 20. yıl kutlamalarına damgasını vurdu

Gecede Emre Kınay, 'Bir çocuk sevdim' şarkısını, Deniz Çakır, ‘Sen Benim Şarkılarımsın’ şarkısını, Gökçe Bahadır ise ‘Küçüğüm’ şarkısını söyledi.

Gecede TEGV için 80 bin Türk Lirası bağış toplandığı açıklandı.

BAKMADAN GEÇME!