NARO'cular 2. kuruluş yıldönümünü kutluyor

Güncelleme Tarihi:

NAROcular 2. kuruluş yıldönümünü kutluyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 09, 2003 02:04

Türk sinemasının ünlü aktörlerinden Nuri Alço'nun adından yola çıkarak duvar yazılarıyla varlıklarını ilan eden NARO grubu, ikinci kuruluş yılını yarın Bağdat Caddesi'nde kutlayacak. Kimliklerini gizli tutan NARO'cular, kutlamayı basın merkezlerine gönderdikleri e-mail'lerle ilan ediyorlar.

NARO grubunun adı iki yıl kadar önce tren istasyonlarına, üst geçitlere yazılan çeşitli duvar yazılarıyla gündeme gelmişti. ‘‘Nuri Alço Revival Organization’’ (NARO) adlı hareket, siyasal ve toplumsal yapıya karşı gelmek için kuruldu. NARO'cular, iki yıldır gizlice duvar yazısı eylemlerini sürdürüyorlardı. ‘‘Mekanımız sokaklar, silahımız boyalar, cephanemiz Nuri Alço’’, ‘‘6. Filo defol. NARO’’, ‘‘Başbakan Nuri Alço’’ gibi duvar yazıları ile varlıklarını ilan eden grup, aktör Nuri Alço'yu da kızdırmış, oyuncu bu nedenle savcılığa başvurmuştu. Ancak sonuç değişmedi. NARO, şimdi de basın merkezlerine gönderdiği e-mail'lerle, kuruluşunun ikinci yılının kutlama planını duyuruyor. ‘‘NARO, birbirinden acımasız badireleri azimle atlatmış olmanın verdiği gururla ikinci yaşını kutluyor!’’ diye başlayan e-mail'de, ‘‘2. Yıl Özel İfade Çılgınlığı Kutlamaları’’ başlığı altında bir kutlama programı yer alıyor.

Elektronik posta, ‘‘Siz, bizi tanımayacaksınız belki ama, biz sizi tanıyacağız’’ diye sona eriyor ve kutlamanın 20.00-24.00 saatleri arasında Bağdat Caddesi-Suadiye, Marks & Spencer ile Göztepe Parkı arasında yapılacağı belirtiliyor. Sonda da ilginç isim göze çarpıyor: ‘‘Gearte Olup... Kurucu Üye, Bütünleyici Faktör!’’
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!