Narkotikçileri bile şaşırtan sera

Güncelleme Tarihi:

Narkotikçileri bile şaşırtan sera
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2015 11:19

KARTAL’da evinin arka bahçesine kurduğu özel donanımlı serada, toprak kullanmadan ürettiği hint kenevirlerini esrar haline getirerek marketinde satan M.S.D. narkotik polisine yakalandı. Narkotim ekipleri ilk kez karşılaştıkları su içinde üretim yöntemi karşısında şaşkınlık yaşadı.

Haberin Devamı

İstanbul Narkotik Polisi (İNP), Kartal’da bir evin arka bahçesinde kurulan özel donanımlı serada hint keneviri yetiştirildiği, kenevirlerin esrar haline getirilerek evin sahibinin işlettiği markette gençlere satıldığı bilgisini aldı. Polisler Karlıtepe Mahallesi üzerindeki evi ve marketi takip altına aldı. Evin sahibi M.S.D.’nin hint keneviri yetiştirerek bunları markette sattığı tespit edilince önceki gün operasyon düzenlendi.

Markette yapılan aramada 2 paket esrar ele geçirildi. Evin arka bahçesinde bulunan dışı alüminyum folyo ile kaplanmış serada ise suda yetiştirilmiş insan boyunda 24 kök hint keneviri, termometre, ışıklandırma için kullanılan 3 adet 600 wattlık ampul, havalandırma sistemi, 3 adet güç adaptörü, 1 adet hava kompresörü, 1 adet zamanlayıcı, 1 kilo volkanik taş, çeşitli kimyasal maddeler ve 405 gram toz esrar ele geçirildi.

Haberin Devamı

''İNTERNETTEN ÖĞRENDİM''

Narkotim ekipleri bugüne kadar topraktan söktükleri hint kenevirlerini bu kez suyun içinden çıkarttı. Polisler ilk kez karşılaştıkları yöntem karşısında oldukça şaşırdıklarını belirtti. M.S.D ilk ifadesinde, suda hint keneviri üretimi yöntemini internetten öğrendiğini söyledi.

UYUŞTURUCU SERVİSİ JANDARMAYA TAKILDI

Silivri’de önceki gün trafik uygulaması yapan jandarma ekipleri de dikkatleri sayesinde 5636 adet sentetik uyuşturucu hap ele geçirdi. Saat 18.30 sıralarında jandarmanın trafik uygulaması yaptığını gören beyaz renkli bir minibüs geri manevra yaparak kaçmaya çalıştı. Bu sırada minibüsten dışarı bir poşet atıldı. Jandarma ekipleri minibüsün peşine düştü. İki kişi gözaltına alındı. Minibüsten dışarı atılan poşetten piyasa değeri 25 bin Euro olan sentetik uyuşturucu haplar ve bir ruhsatsız tabanca çıktı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!