Narenciye özleriyle zayıflayın

Güncelleme Tarihi:

Narenciye özleriyle zayıflayın
OluÅŸturulma Tarihi: Åžubat 03, 2010 09:41

Doğal ve hiçbir yan etkisi bulunmayan narenciye özleri diyetsiz incecik yapıyor.

Haberin Devamı

Bu sezon  çok sayıda kadının başvurduğu doğal ve hiçbir yan etkisi bulunmayan  narenciye özleri ile incecik bir vücut  geliyor. Öğütülmüş gerçek bitki tozlarıyla birlikte ve içinde narenciye özlerinin de bulunduğu bitki özleri karışımı  sayesinde doğal olarak herhangi bir diyet uygulamaya gerek kalmıyor.

KÄ°LOLAR BÄ°R DAHA GERÄ° GELMÄ°YOR

Bu yöntemle  kendilerine başvuran 1000 dolayında kadını zayıflattıklanı söyleyen  Herbalium'un sahibi ve Doğal Ürün Uzmanı Volkan Kurt,   "Kilo verme işini bir hapa havale edip sağlığınızı tamamen bozmaktan vazgeçmelisiniz. Onların kalbe zararlı yan etkilerinin olduğu artık herkesçe biliniyor.  Bütün bunlardan dolayı çeşitli diyetleri deneyip, başaramamış kadın ve erkekler, gebelikte kilo alanlar,  "çok boğazlıyım" diye yakınanlar ve aşırı şişmanlayan ergenler  narenciye ve bitki özleri yoluyla inceliyor. Fazlalıklardan bir daha gelmemecesine kurtuluyor" dedi.

Haberin Devamı

YAĞLARI ÇÖZEN TURUNCU ÇARE

Bu sezon kilo sorunu olanların "turuncu çare"yi denediklerinde pişman  olmayacaklarını anlatan, Volkan Kurt,  en büyük sorun olan bölgesel zayıflama hakkında da şunları söyledi:

"Bazı narenciye meyvelerinden ve şifalı bitkilerden özel yollarla elde edilen zayıflatan  öz,  'uçucu yağ'  formunda. Suya damlatılarak kullanılıyor.  Bunun yanı sıra  öğütülmüş bazı şifalı bitkiler de kullanılıyor.  Bu narenciye özleri, yağları bir daha gelmemecesine çözerek bedenden atıyor ve  herhangi bir yan etki olmadan forma kavuşturuyor."

 Uzun süredir Herbalium olarak doÄŸal ve güncel  form kazanma yöntemlerini ihtiyacı olanlarla paylaÅŸan Kurt'a göre zayıflama yöntemlerinde  doÄŸal yollardan uzaklaÅŸanların zarar göreceÄŸini anlatıyor.  En büyük problem olan bölgesel yaÄŸlanmada ise ÅŸifalı bitkierin saf yöntemlerle  elde edilmiÅŸ yaÄŸlarını önerdiklerini vurguluyor ve ekliyor:Â

"Türk insanının göbek,  bel ve basen yağlanması knonik bir mesele. Fakat söz ettiğimiz doğal yollar onlara  aman vermiyor. Bunları def etmek ve fazlalıklardan kurtulmayı hızlandırmak elinizde. Çözüm olarak; o bölgelerin  yağsız ve fit  haline dönmesi için bazı mucizevi şifalı bitki yağlarından destek almak lazım.. Karın ve basende inatçı ve kalıcı olmaya ısrar eden bu fazlalıklar,  doğal özleri kullandığınız sürece eriyor. Ancak şifalı bitki yağlarıyla  hergün yapılacak  kısa  bir  masaj erimesini kolaylaştırdığı gibi kalıcı olarak yok ediyor."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!