Müzik setinde İnternet

Güncelleme Tarihi:

Müzik setinde İnternet
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 1999 00:00

Haberin Devamı

Sharp, Network Audio ile Türk tüketicisine Internet'ten net ve doyurucu yayın sağlamayı garantiliyor. Sharp'ın Network Audio müzik seti ile PC bağlantısı sağlandığında Internet homepage'lerdeki plak şirketleri ve müzik yayınları MD-mini disc'lere kaydedilebiliyor. Network Audio'nun ekranında ise çalan melodinin adını görmek ve böylece birçok kanalı aynı anda izleyerek seçim yapmak mümkün.

Levi's fırsatı

8 Ocak tarihinde başlayan indirim günleri, Levi's geniş ürün yelpazesinden seçilecek ürünlere sahip olma fırsatı sunuyor. Advantage kart sahipleri de indirimli fiyatlardaki Levi's ürünlerini üç taksitte satın alabilecek.

Pastalara süs

Piyale-Dr.Oetker kuruluşunun 10. yıldönümünde yeni ve hazır ürünü kaymak şanti ile tatlı süslemeleri sektörüne adım atıyor. Kaymak şanti ile süslenecek tatlı çeşitleri, göz ve damak zevkine hitap ediyor. Piyale-Dr. Oetker lezzet ve pratik kullanımı ön planda tutarak özellikle çalışan ve zaman darlığından yakınanlara geniş bir ürün yelpazesi sunuyor.

Küçüklerde cırt cırt modası

Molfix çocuk bezi şimdi cırt cırt bantlı. Kolay açılır ve yeniden kapanır yeni cırt cırt bantlar sayesinde bebeklerin altı sık sık kontrol edilebilecek. Islak, kremli veya pudralı eller cırt cırt bantların yeniden yapışmasını engellemeyecek.

Bayram indirimleri

YKM'de bayram süresince yüzde 50'lere varan indirim var. Giyim reyonlarında birbirinden şık, kaliteli ürünler ve markalar, hem yüksek indirimlerle hem de taksitle seçilmeyi bekliyor. YKM kredi kartı ile indirim döneminde de vade farkı ödemeden peşin fiyatına 4 eşit taksitle alışveriş yapılabiliyor.

Salatalara iki yeni tat

Dardanel közlenmiş patlıcan ile çok kısa sürede lezzetli salatalar ve yemekler hazırlanabiliyor, yağ içermeyen yeni formüllü Dardanel közlenmiş biber sofralara renk katıyor. Közlenmiş patlıcan ve biberler 370 ml'lik yeni ambalajlarında satışa sunuldu.

Denemesi bedava

Network Computing lideri Sun Microsystems, network işletim sistemi Solaris 7'i ticari amaçlı kullanılmamak kaydıyla ücretsiz kullanıma sunuyor. Sun, Kişisel, Akademik ve Yazılım Geliştirici olmak üzere üç değişik Solaris 7 ücretsiz kullanım lisansı veriyor. Ücretsiz kullanım lisansı almak için yapılması gereken tek şey, kişisel ve akademik kuruluşlar için www.sun. com/edu/solaris, geliştiriciler için ise www.sun.com/developers adreslerine girmek ve gerekli sipariş formlarını doldurmak.

Silmeden, durulamadan

Sağlıklı ve ekonomik ürünleri ile Türkiye'de birçok ilke imza atan Hayat Temizlik ve Sağlık ürünleri, halı temizliği için yeni bir ürün sunuyor. Bingola Halı, silmeden, durulamadan elde temizlik için köpüklü halı şampuanı.

Bilime destek

Colgate, ağız ve diş sağlığı konusunda bilimsel araştırma alanına vereceği destekle, yeni çalışmaların ve kaynakların ortaya çıkarılmasını sağlamayı planlıyor. Colgate Bilimsel Araştırma Desteği adıyla başlatılan proje yarışması ile pek çok araştırmacıya destek verilecek. Ayrıca ortaya çıkacak projeler, kaynak olarak kullanılmak üzere medikal dünyaya sunulacak. Yarışmaya katılmak için son başvuru tarihi 26 Şubat.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!