MÜSİAD tarafından dağıtılan “Ekonomi Basını Başarı Ödülleri” 5 Ocak günü İstanbul’da düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Güncelleme Tarihi:

MÜSİAD tarafından dağıtılan “Ekonomi Basını Başarı Ödülleri” 5 Ocak günü İstanbul’da düzenlenen törenle sahiplerini buldu.
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2004 17:39

Bu yıl dördüncü kez gerçekleştirilen organizasyonda; En İyi Ekonomi Yazarı, En İyi Ekonomi Haberi ve En İyi TV Programı başta olmak üzere toplam 8 dalda ödül sahiplerini buldu.

Haberin Devamı

MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı İsrafil Kuralay yarışmanın,  yaptıkları çalışmalar ve kamuoyuna sundukları eserler ile bir yıla damgasını vuran kişi ve kurumları teşvik etmek amacıyla düzenlendiğini açıkladı.

Sektörün gelişimine destek vermek amacıyla tertip edilen yarışma kapsamında toplam 86 haber, 44 köşe yazısı, 8 dergi, 7 TV programı ve ekonomi sitesi yer aldı.

Profesyonel gazeteciler, akademisyenler, mesleki teşekküller ve kurum bünyesindeki yetkin kişilerden oluşan Seçici Kurul’un Türkiye Gazeteciler Hak ve Sorumluluklar Bildirgesi normlarına uygun birbirinden iddialı adayları değerlendirdiler.

En iyi yazar Dünya Gazetesi’nden Osman Arolat, En iyi ekonomi yayını Capital Dergisi, En iyi televizyon programı NTV’den Yakın Plan, En iyi ekonomi portalı bigpara.com, Jüri özel ödülü Ekonomi Muhabirleri Derneği İstanbul Şubesi, Jüri onur ödülü Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), MÜSİAD Özel Ödülü Yeni Şafak Gazetesi aldı.

Haberin Devamı

Törene BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, İstanbul Valisi Muammer Güler, İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, İTO Başkanı Mehmet Yıldırım, milletvekilleri, işadamları ve çok sayıda davetli katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!