Münevver’in avukatı isyan etti: Davada FETÖ izi var

Güncelleme Tarihi:

Münevver’in avukatı isyan etti: Davada FETÖ izi var
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2017 22:30

Cem Garipoğlu’nun Münevver Karabulut’u öldürdüğü villadaki 700 bin doları tutanağa geçirmedikleri ve kamera kayıtlarını sildikleri iddia edilen 6 polisin davası 8.5 yıldır karara bağlanmadı.

Haberin Devamı

Münevver Karabulut’un ailesinin avukatı Rezan Epözdemir, dün görülen 24’üncü duruşmada isyan ederek şunları söyledi:

“Cinayetten sonra toplam 12 dava açıldı. Cinayet davası dahil 11’i karara çıktı. ODTÜ, İTÜ, Adli Tıp Kurumu ve TÜBİTAK bu dosyaya yani 12’nci davaya vebalı muamelesi yaptı. Jandarma harddisk kayıp dedi. O dönem bir anlam verememiştik. Ancak daha sonra fark ettik ki, polislerin o dönemki avukatı FETÖ’nün yargı imamı olarak aranan firari Halil İbrahim Koca’dır. Bu dosyada FETÖ izi var. Davanın zamanaşımına gitmeden bitirilmesini istiyoruz.”

Münevver Karabulut 2009’da Cem Garipoğlu tarafından vahşi bir şekilde öldürülmüş, cinayet davası yıllarca ülke gündeminde kalmıştı. Cinayetin üzerinden geçen 8.5 yılda polislerin davası hariç tüm davalar karara çıktı. Davanın sanığı Cem Garipoğlu cezaevinde intihar etti. Epözdemir, davanın 26 Nisan 2018’de zamanaşımına uğrayacağını belirterek karara bağlanmasını talep etti. Mahkeme sanık avukatlarına esas hakkındaki savunmalarını hazırlamaları için süre tanınmasına ve karar duruşmasının 16 Ocak 2018’de yapılmasına karar vererek duruşmayı erteledi.

BAKMADAN GEÇME!