Mükemmel erkek sonunda tanımlandı

Güncelleme Tarihi:

Mükemmel erkek sonunda tanımlandı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2013 00:00

Vanity Fair dergisi mükemmel erkeğin özelliklerini bulmak için 1168 kadın üzerinde bir araştırma yaptı. Araştırmaya göre ideal beyaz atlı prens 40 yaşında, başarılı, eğitimli, içse de sarhoş olmuyor ve büyük olasılıkla da bir doktor.

Haberin Devamı

Araştırmaya katılan kadınların yüzde 35’i mükemmel bir erkekte "Eğitim şart" diyerek, hayallerindeki erkeğin mutlaka iyi eğitimli ve kültürlü olması gerektiğini söylerken, katılımcıların yüzde 27’si de "Mükemmel erkek gerçek bir centilmen olmalı" dedi.
 
Kadınların sadece yüzde 1’i ideal erkeklerinin "sportif" olmasını tercih edeceklerini söylerken, katılımcıların üçte biri kafalarındaki mükemmel erkek tanımına en yakın karakterin Grey’s Anatomy dizisinde Patrick Dempsey’in canlandırdığı yakışıklı cerrah Derek Shepard olduğunu söyledi.
 
Kadınlar ayrıca mükemmel erkeğin annesi ile olan ilişkisinin de çok önemli olduğunu belirtirken katılımcıların yüzde 69’u erkeklerin annelerinin karakterleri üzerinde önemli etkisi olduğunu düşündüklerini belirtti. Yüzde 9 ise "Anneleri erkekleri tamamen kontrol ediyor" dedi.
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!