Müjde Ar, Eskişehir'de hastaneye kaldırıldı

Güncelleme Tarihi:

Müjde Ar, Eskişehirde hastaneye kaldırıldı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2007 16:11

ULUSLARARASI Film Festivali'ne ‘Onur Konuğu’ olarak katılmak için Eskişehir'e gelen sinema sanatçısı Müjde Ar, belindeki ağrıları artınca Anadolu Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırdı.

Haberin Devamı

Ercan Karakaş, eşi Müjde Ar'ın sağlık durumunun iyi olduğunu, bugün akşam saatlerinde yapılacak ödül törenine katılabileceğini söyledi.

Sinema sanatçısı Müajde Ar, dün akşam akşam saatlerinde CHP eski milletvekili eşi Ercan Karakaş ile birlikte Eskişehir'e geldi. Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi'nin düzenlendiği ‘9'uncu Uluslararası Eskişehir Film Festivali’ne Kadir İnanır'la birlikte ‘Onur Konuğu’ olarak katılacak Müjde Ar, dün akşam Yunus Emre Kampusu'ndaki Taş Bina Restaurant'ta yemeğini yedikten sonra kampus içindeki Anadolu Otel'de istirahate çekildi. Bu sabah saatlerinde rahatsızlanan Müjde Ar, hemen Yunus Emre Kampusu'ndeki Anadolu Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastanenin Dahiliye Servisi'nde tedavi altına alınan Müjde Ar'ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Müjde Ar'ın yanından ayrılmayan Ercan Karakaş, doktorların eşinin bu akşam Anadolu Üniversitesi'nde düzenlenecek Uluslararası Eskişehir Film Festivali açılış törenine katılabileceğini belirttiklerini söyledi. Karakaş, şöyle konuştu:
“Belinde bir rahatsızlık vardı. Akşam saatlerinde bu rahatsızlığı nüksetti. Sabah ağrılar fazlalaşınca hastaneye getirdik. Disk kaymasından dolayı sinir sıkışması olduğundan dolayı yürümekte güçlük çekiyor. Disk kayması sinirleri kasıyor ve hareket kabiliyetini azaltıyor. Ancak önemli birşeyi yok. 4-5 saatlik yolculuğumuz nedeniyle bunların olduğunu sanıyorum.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!