Muhteşem hava sitesi

Güncelleme Tarihi:

Muhteşem hava sitesi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 1997 00:00

1. Dünya Hava Oyunları için hazırlanan İnternet sayfaları dünya kalitesinde
Haberin Devamı

Wec-Net tarafından birincisi Türkiye'de düzenlenecek olan Dünya Hava Oyunları için hazırlanan Ağ sitesi gerek içerik, gerek grafik gerekse kullanılırlık açısından mükemmele yakın tasarlanmış.

Site sayfalarından, bugün başlayan ve 21 Eylül'e kadar sürecek olan 1. Dünya Hava Oyunları hakkındaki tüm haberlere ulaşmak mümkün. Uluslararası Havacılık Birliği'nin kanatları altında Türk Hava Kurumu tarafından organize edilen oyunlar boyunca 17 dalda yapılacak yarışmaların sonuçları da site sayfalarından anında duyurulacak.

75 ülkeden 4.000 yarışmacının katıldığı Dünya Hava Oyunları, Türkiye'nin tanıtımı için de büyük bir önem taşırken, oyunlar için hazırlanan İnternet sitesi bu tanıtımın etkinliğini kat kat artıracak nitelikte.

1. Dünya Hava Oyunları Ağ sitesinde hava sörfü, serbest stil paraşütle atlama, paraşütle akrobasi gibi yarışma dallarının yanı sıra yarışmalara sahne olacak yedi turistik beldemizi tanıtan sayfalar da bulunuyor.

Olimpiyatlar, Dünya Futbol Şampiyonası ve Avrupa Futbol Şampiyonası'nın ardından dünyanın en büyük dördüncü spor organizasyonu olan Dünya Hava Oyunları 1997 yılının en önemli spor etkinliği olarak kabul ediliyor. Bilindiği gibi olimpiyatlar ve futbol şampiyonaları gibi büyük spor olayları artık yalnızca televizyonlardan değil İnternet üzerinden de izleniyor ve bu gibi organizasyonlar için hazırlanan İnternet siteleri dünya çapında büyük ilgi çekiyor. Bu yüzden, dünyanın en büyük dördüncü spor organizasyonu olan hava oyunları için hazırlanan İnternet sitesinin Wec-Net gibi bir Türk İnternet firmasınca hazırlanmış olması da büyük önem taşıyor.

http://www.worldairgames.org.tr/

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!