Muhteşem gece

Güncelleme Tarihi:

Muhteşem gece
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 1999 00:00

Haberin Devamı

Bu gece Cumhuriyet Meydanı'nda buluşuyoruz. 2000'e, birlikte ‘Merhaba’ diyeceğiz.

En büyük şov

Antalya, yeni bir yıla, yeni bir bin yıla girmenin heyecanını yaşıyor. Bu gece saatler 00.00'ı gösterdiğinde, dünya yeni milenyuma ‘‘Merhaba’’ diyecek. Antalya milenyum gecesinde, Türkiye'nin en büyük kutlamasına imzasını atacak. Cumhuriyet Meydanı'nda, havai fişekli gösteri var.

Starlar bizde

Antalya merkez, Kemer, Belek ve Alanya bölgelerindeki turistik tesisler yüzde 100 doluluk oranına ulaştı. Eğlence programlarının rezervasyonları tamamen doldu. Antalya, Burdur, Isparta ve Afyon'da heyecar dorukta. Eğlence mekanlarında ise Türkiye'nin starlar isimleri sahne alıyor.

Gökyüzü şovu

2000 yılına havai fişek yağmuru altında gireceğiz. Gecenin karanlığı gökyüzünde patlayan fişeklerin parıltısıyla aydınlanacak. Cumhuriyet Meydanı'ndaki gösteriye kentin eğlence yerleri de havai fişek atarak katkıda bulunacak. Gökyüzüne ‘‘Hoşgeldin 2000’’ yazılacak.

Meydanda buluşalım

Antalyalılar, 99’u Cumhuriyet Meydanı’nda havai fişekli, konserli kutlamalarla uğurlayacak.

ANTALYA'nın 5 yıldızlı tesisleri, en sevilen sanatçıları kadrolarına alarak bu yıl yılbaşı kutlamalarında diğer büyük illere fark attı. Mega starlar Antalya'nın gözde eğlence merkezlerinde dinleyicilerine unutulmaz saatler yaşatacaklar. Dünya kenti Antalya'da değişik mekanlarda milenyuma girmek şansını yakalayanlara işte yılbaşı eğlence seçenekleri:

MEYDANDA ŞÖLEN

Antalya Büyükşehir Belediyesi'de yeni binyıla girerken Antalyalılara güzel bir sürpriz hazırladı. Milenyumu halkla birlikte kutlama kararı alan Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet Meydanı'nda ücretsiz ‘Milenyum Konseri’ düzenliyor. Konserde Grup Laçin, Türk Halk Müziği Sanatçısı Hüseyin Turan yer alıyor. Meydandaki gösteriler, konser, havai fişek ve animasyon şovla da desteklendi. Kentte yılbaşı gecesinin, halk kitleleri ile birlikte kutlanması için Çamlıbel ve Ermenek Kültür çadırlarında da parti hazırlandı.

TOPKAPI PALACE

Topkapı Palace'da sahnelerin mega starı İbrahim Tatlıses sahne alacak. İbo'nun kadrosunda Serdar Ortaç ve Emel Müftüoğlu da var. Mehmet Ali Erbil ve Volkan Severcan'ın espirileriyle renk katacağı gecede Grup Rapsodi'nin hareketli parçaları konukları coşturacak. Oryantal Asena'nın da danslarıyla eşlik edeceği paket programın fiyatı 3 gece karşılığı 999 dolar ve bu fiyata oteldeki her şey dahil.

ALLY/TALYA CONVENTİON CENTER

'Eşsiz bir gece' sloganı ile konuklarını bekleyen Ally/Talya Convention Center'ın kadrosu oldukça güçlü. Ünlü sanatçı Hülya Avşar'ın sahne alacağı gecede, Huysuz Virjin de şovuyla eski yılı uğurlayacak. Sertap Erener, Gülşen ve solist Yonca Lodi'nin de renk katacağı gecenin fiyatı ise kişi başı 120 milyon, özel masalar 200 milyon, bar girişi 40 milyon lira.

KERVANSARAY

Antalya'nın gözde eğlence mekanlarından biri olan Kervansaray da milenyuma hazır. Türkçe Bar'da pop müzik sanatçısı Seçil ile birlikte Grup Mezdeke ve Orkestra Atlantis sahne alacak. Sabahın ilk ışıklarına kadar devam edecek olan partide milenyum sürprizlerine de yer verilmiş. Masalarda tek kişi 20 milyon, stand da ise 15 milyon liraya eğlenebilirsiniz.

DEDİKODULU MEYHANE

Birbirinden leziz mönüsü ve sanatçılarıyla yeni bir yüzyılı karşılamaya hazırlanan Dedikodulu'da Zeynep Dizdar, Ahmet Yüksel, Yeşim Vatan ve Deniz Yükçü sahne alıyor. Meyhanenin havasına uygun fasıl müzik eşliğinde de devam edecek olan milenyum partinin kişi başı ücreti ise 30 milyon lira.

ROYAL RESORT

Royal Resort'un programı da ünlülerle dolu. Selami Şahin, Grup Laçin, Grup İstanbul ve Zeynep Dizdar yeni yılda Royal Resort'ta sahne alarak girecek. Royal'ın en renkli sanatçısı ise Cem Özer. Özer kahkaha tufanı estirmeyi planlıyor. Parti havasında geçecek kutlamalara Mezdeke Grubu da kıvrak danslarıyla eşlik edecek. İki gecelik paket programın fiyatı 89 milyon 900 bin lira.

NATURLAND

Doğal güzellikleri ile bilinen modern köy Naturland'ın yılbaşı programına katılanları ilginç sürprizler bekliyor. Milenyum gecesinin assolisti sahnelerin seksi sanatçısı Pınar Eliçe. Ünlü sanatçının kadrosu da oldukça hareketli. Oryantal ve milenyum çekilişi ile desteklenen gecede yeni yılın ilk dakikalarına havai fişek gösterisi ile girilecek. 3 gecelik paket programın kişi başı fiyatı 160 milyon.

MİRAGE PARK RESORT

Göynük'teki otelin yılbaşı programına assolist olarak yeralan Ebru Gündeş'in ani rahatsızlığından dolayı yerine Nilüfer sahne alacak. Yılbaşı gecesinde sahneyi Nilüfer'le paylaşacak olan sanatçılar ise öğrencisi Asya, taverna sanatçısı Hayko, Şehnaz Sam ve Ferhat Göçer. Göynük'te huzurlu bir tatilli birlikte geçireceğiniz programın 3 gecelik bedeli yarım pansiyon 126 milyon lira.

BERKE RANCH

Kemer'de doğa ile başbaşa geçirecebileceğiniz yeni yıl tatilinizi Berke Ranch size sunuyor. Türk Sanat Müziği'nin güçlü yorumcusu Yılmaz Morgül sahne alacak. Doğal tatil köyünün kadrosunda Morgül'ün yanı sıra Gül Erda ve pop müzik sanatçısı Ekin de yeralıyor. Gündüzleri ata binip, geceleri de doyasıya eğlenebileceğiniz otelin 3 gecelik paket programının ücreti 75 milyon lira.

RESORT DEDEMAN

Antalya Dedeman ayrıcalığı ile 2000 yılına girmeyi planlayanlar için işte yılbaşı programı. Boğaziçi Balo Salonu'nda Grup Çağrışım, Duo Sefa & Bora ikilisi ve Millennium Revü Show'lu gecenin fiyatı 29 milyon 900 bin lira, aynı fiyata Aladağ Salon'undaki yemekte ise Grup Dedeman ile solist Alena ve revü show izleyerek eğlenebilirsiniz. Dedeman'ın yılbaşı eğlence programının fiyatına konaklama dahil değil.

FALEZ OTEL

Falez Otel yeni yıla iki farklı mekanda girecek. Perge Balo Salonu'nda Yavuz Yalçınkaya Show, Grup Yakamoz, Solist Serpil, Nesrin ve İrem sahne alacak. 13'üncü kattaki Mehtap Club'de yapılacak kutlamada ise Grup Yakamoz'un yerine Platfrom, solistlerin yerine de Bernev'in sahne alacağı açıklandı. Eğlencelerin ikisi de oryantal destekli, kişi başı ücretleri ise 22 milyon 500 bin lira.

SHERATON VOYAGER

Farklı atmosferlerde farklı müziklerle yeni bir yüzyıla girmek isteyenler için Sheraton Voyager Antalya Oteli, özel bir gece düzenledi. La Fontaina Bar'da Larry O'neill ile caz müzik konseri. Bu promramda ekstralar için ücret alınıyor. Balo Salonu'nda kişi başı 25 milyon liraya canlı müzikli parti ve Maritima Restaurant'ın eşsiz atmosferinde ise canlı müzik eşliğinde eğlence 55 milyon lira.

CLUP HOTEL SERA

Sürpriz Milenyum Parti'nin keyfine varın. Evet Club Hotel Sera'da sürprizlerle dolu bir parti var. Bu gece düzenlenencek olan gala yemeğinde Orkestra Detay eşliğinde leziz bir mönü sunuluyor. Reverans Revü Grubu'nun da çılgın şovlarının olduğu yemekte saat 00.00'ı gösterdiğinde milenyuma özel oryantal sahne alacak. Eşsiz güzelliklere sahip Sera'daki programın tek kişi ücreti 20 milyon lira.

HOTEL OFO

Ofo Otel, 2000 yılına kendine özgü programlarla giriyor. Zengin eğlence programında havai fişek gösterisi, sihirbaz, parodiler, skeç grubu yer alıyor. Antalya sahnelerinin aranılan sanatçısı Kalyopi, Orkestra Dönüşüm, Solist Banu, fasıl müzikte Gün Batımı sevilen şarkıları seslendirecek. Göz zevkinize hitap edecek oryantal Ezgi ve Rus revüsü de gecenin sürprizlerinden. Sadece 15 milyon lira.

GRAND HOTEL ADONİS

Adonis Otel de yeni binyıla girirken özel bir program hazırladı. Kadrosuna tek kişilik orkstrası ile harikalar yaratan Tolga Ertan'ı, Banu Karaca'yı dahil etti. Saat 02.00'ye kadar sürecek olan programda oryantal, revü show ve zengin hediyelerle milenyum çekilişi de var. Bu özel gecenin fiyatı ise 25 milyon lira.

MAGİC LİFE

Magic Life Club's, yeni yılda her şeyi düşünmüş. World ve Kemer Magic Life'da iki gala yemeği hazırlandı. World'un kadrosunda Nükhet Duru, Kemer'de ise Özdemir Erdoğan sahne alıyor. Programlar animasyon, müzik ve havai fişek takviyeli. Fiyatlarda da müşteriler için paket programlar düşünülmüş. Bir gecelik paket programın ücreti de Kemer'de 59 milyon, World'da ise 69 milyon lira.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!