Mühendise baltalı saldırı

Güncelleme Tarihi:

Mühendise baltalı saldırı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2010 10:30

KARS İl Özel İdare’sinde Jeoloji Mühendisi olarak görev yapan 30 yaşındaki Bülent Ebiri, otomobiline binmek üzereyken 2 kişinin baltalı saldırısına uğradı. Başına 15 dikiş atılan mühendis hastanede müşahede altına alındı.

İl Özel İdare Müdürlüğünde 5 yıldır görev yapan Jeoloji Mühendisi Bülent Ebiri, dün saat 08.00’de Faikbey Caddesi üzerindeki evinden işyerine gitmek için otomobiline bindiği sırada, iki kişinin baltalı saldırısına uğradı. Kafasına aldığı darbeyle yere yığılan Bülent Ebiri, petrol istasyonunda çalışan işçilerin araya girmesiyle canını güçlükle kurtardı. Saldırganlar olay yerinden kaçarken, kanlar içinde kalan mühendis, otomobille Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Acil Servis’te başına 15 dikiş atılan Ebiri, yoğun bakım altına alındı.

Mühendis Bülent Ebiri saldırganları tanımadığını belirterek, “Sabah işime gitmek için otomobilime yürüyordum. Tam o sırada otomobilin yanına saklanan bir kişi baltayla kafama vurdu. Petrol istasyonunda çalışan işçilerin yardımıyla canımı zor kurtardım. Saldırganları tanımıyorum. Kimseyle de aramda bir husumet yok” dedi.

Saldırganların yakalanması için polis çalışma başlatırken, Bülent Ebiri’nin akrabaları, Sarıkamış İlçesi'ne bağlı Aşağı Damlapınar Köyü'ndeki minibüsçüler ile minibüs kooperatifi bulunan Ebiri’nin kardeşleri arasında husumet bulunduğunu ve bu nedenle saldırıya uğramış olabileceğini iddia etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!