Muhaliflere yüklendiler

Güncelleme Tarihi:

Muhaliflere yüklendiler
OluÅŸturulma Tarihi: Mart 12, 2006 13:51

Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, muhaliflerden "kapı arkasında konuşmamalarını" istedi. Bunun üzerine söz alan muhalif miletvekili Mahmut Koçak, "Farklılıklar, parti için renktir. Bu çıkışları yanlış değerlendirmeyin" dedi.

Haberin Devamı

AKP'nin Kızılcahamam'daki 6'ncı Ä°stiÅŸare Toplantısı'nın basına kapalı bölümünde, yaklaşık 70 milletvekili, görüşlerini dile getirdi. NTV'nin haberine göre, Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, muhalif milletvekillerini, "Kaçak güreÅŸmekle" suçladı. Poyraz, "Ben, bu muhaliflerden sıkıldım. Ne söyleyecekseniz burada söyleyin. Kapı arkasında konuÅŸmayın" diyerek sert çıktı.  Â

Bu sözler üzerine, muhaliflerden Afyon Milletvekili Mahmut Koçak, farklılıkların yanlış anlaşılmasından yakındı ve bunun, parti politikalarına aykırılık değil, zenginlik olarak değerlendirilmesini istedi.

BAÅžBAKAN'A SESLENDÄ°

Osmaniye Milletvekili Durdu Mehmet Kasdal ise, doğrudan Başbakan Erdoğan'a seslenerek, "Önümüzde bir seçim var. Danışmanlarınızı, bu işi hakeden ve devlet adamı niteliklerine haiz insanlardan seçmeniz gerekir" dedi.

Haberin Devamı

Toplantıda ayrıca, birçok milletvekilinin, "Cumhurbaşkanını bu parlamento seçmeli. Millet, bize bunun için yetki verdi. O yüzden bu tartışmaları, 2007 yılında ancak gündeme getirmelisiniz" çağrısında bulunduğu da öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!