Muğla’da 5’er dakika arayla iki yangın!

Güncelleme Tarihi:

Muğla’da 5’er dakika arayla iki yangın
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2021 21:52

Muğla'nın Menteşe ve Kavaklıdere ilçesinde, ormanlık alanlarda yangın çıktı. İki noktada rüzgarın etkisiyle büyüyen alevlere ekiplerin müdahalesi sürüyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Bakan Pakdemirli, yangının kontrol altına alındığını, ekipler tarafından soğutma çalışması gerçekleştirildiğini aktardı.

Haberin Devamı

Yangın, saat 19.00 sıralarında 5’er dakika arayla Menteşe’nin kırsal Göktepe Mahallesi, Kavaklı mevkisi ile Kavaklıdere ilçesinin Sazak mevkiindeki kızılçam ağaçlarıyla çevrili ormanlık alanda çıktı. Bölgelerden yükselen dumanı görenler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgelere çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Rüzgarın da etkisiyle hızla büyüyen alevlere itfaiye ekiplerince müdahale edildi. Ekiplerin her iki noktadaki alevlere müdahalesi sürerken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

BAKAN PAKDEMİRLİ: YANGIN KONTROL ALTINA ALINMIŞTIR

"Muğla’nın Yılanlı ve Kavaklıdere ilçelerinde başlayan orman yangınlarında Kavaklıdere’deki yangın kontrol altına alınmıştır. Soğutma çalışmaları sürmektedir." açıklamasında bulundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!