Mucize çocuk Ayda'ya sürpriz doğum günü kutlaması

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2020 20:12

İzmir'de gerçekleşen 6,6 büyüklüğündeki depremden 91 saat sonra kurtarılan Ayda Gezgin'e, Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ tarafından 4. yaş gününde, sürpriz doğum günü kutlaması gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

İzmir’de 30 Ekim’de meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki deprem faciasında yıkılan Rıza Bey Apartmanı enkazında kalan ve ekipler tarafından 91 saat sonra mucize eseri kurtarılan Ayda Gezgin, facianın sembol isimlerinden biri oldu.

Türkiye’nin dört bir yanından çeşitli hediyelerin gönderildiği Ayda Gezgin’in 4’üncü yaş günü kutlandı. Bornova Belediyesi organizasyonunda Ayda Gezgin için sürpriz bir doğum günü hazırlandı.

Mucize çocuk Aydaya sürpriz doğum günü kutlaması

Küçük Ayda için Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ’un makam odası sürpriz doğum günü öncesi balonlarla süslendi. Belediyeye gelen Ayda ve ağabeyi Atakan Gezgin, Başkan İduğ tarafından karşılandı. Sürpriz kutlama nedeniyle oldukça mutlu olduğu gözlenen Ayda, yaş günü için hazırlanan pastadaki mumları, dilek tuttuktan sonra üfleyerek söndürdü.

Haberin Devamı

Başkan İduğ, Ayda’nın en sevdiği çizgi film karakterinin kostümünü hediye etti. Sürpriz doğum günü etkinliği için teşekkür eden Ayda Gezgin, öğretmen olmak istediğini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!