MTV’de kadınların zaferi

Güncelleme Tarihi:

MTV’de kadınların zaferi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 04, 2001 00:00


Haberin Devamı

MTV televizyonunun geleneksel sinema ödülleri gecesi aynı Oscar töreninde olduğu gibi Gladyatör'ün zaferine sahne oldu, ancak gecenin kahramanları kesinlikle kadınlardı.

Önümüzdeki günlerde vizyona girecek ‘‘Moulin Rouge’’ filminin soundtrack'inde yer alan ve klibiyle de sükse yapan ‘‘Lady Marmalade’’ parçası, gecenin bir numarasıydı. Dünyanın en ünlü pop müzik yıldızları Christina Aguilera, Li'l Kim, Pink ve Mya, dantelli büstiyerleriyle sahneye çıkıp ‘‘Lady Marmalade’’ı söyleyince yer yerinden oynadı. Şarkı defalarca bis aldı.

Gecede ‘‘Charlie'nin Melekleri’’ filminin oyuncularından Cameron Diaz iki ödül kazanırken Julia Roberts ‘‘Erin Brockovich’’ filmindeki rolüyle ödüle layık görüldü. Çinli yıldız Zhang Ziyi ise ‘‘Kaplan ve Ejderha’’ filmindeki rolü nedeniyle ‘‘en iyi dövüşçü’’ seçildi. MTV izleyicileri ‘‘Gladyatör’’ü yılın en iyi filmi seçerken ‘‘Görevimiz Tehlike 2’’deki rolüyle Tom Cruise'u en iyi aktör ödülüne layık gördüler. Beyazperdedeki en iyi ekip ödülü ise Charlie'nin üç meleğini canlandıran Cameron Diaz, Drew Barrymore ve Lucy Liu'ya gitti. Cameron Diaz, aynı filmdeki bir sahneyle de en iyi dansçı ödülünü aldı. Önceki gece yapılan ödül töreni, 7 Haziran günü Amerikan MTV'sinden yayınlanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!