MSÜ sınavı ne zaman? MSÜ sınavına kaç gün kaldı?

Güncelleme Tarihi:

MSÜ sınavı ne zaman MSÜ sınavına kaç gün kaldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2020 13:51

Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı'na (2020-MSÜ) girmek isteyen adaylar, son günlerde araştırmalarına hız verdi. Harp Okullarına ve Astsubay Meslek Yüksekokullarına yerleşmede uygulanan Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (2020-MSÜ) yakın zaman sonra ÖSYM tarafından organize edilecek. Peki, MSÜ sınavı ne zaman? MSÜ sınavına kaç gün kaldı?

Haberin Devamı

MSÜ bünyesindeki fakülte ve yüksekokullarda eğitim alma hayali kuran gençlerin ilgi gösterdiği, 2020-MSÜ sınavı için geri sayım devam ediyor. Söz konusu sınav için hazırlıklarını tamamlayan ve beklemeye koyulan adaylar, son günlerde araştırmalarına hız verdi. İşte, MSÜ sınavı hakkında merak edilenler...

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı'nın 14 Haziran'a ertelendiğini bildirdi.

MSB'den yapılan açıklamada, "Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (2020-MSÜ), ÖSYM Başkanlığınca 14 Haziran 2020 tarihine ertelenmiştir." ifadelerine yer verildi.

Sınava katılacak adaylara Türkçe testinden 40, temel matematik testinden 40, sosyal bilimler testinden 20 ve fen bilimleri testinden 20 olmak üzere toplam 120 soru yöneltilecek. Adaylara sınavda 135 dakika süre verilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!