MSB: Kahraman bir silah arkadaşımız şehit olmuştur

Güncelleme Tarihi:

MSB: Kahraman bir silah arkadaşımız şehit olmuştur
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2019 09:09

MİLLİ Savunma Bakanlığı, Zeytin Dalı Harekât bölgesindeki bir üs bölgesine 11 Ekim 2019 tarihinde PKK/YPG’li teröristlerce yapılan havan saldırısında yaralanan ve hastanede tedavisine devam edilen bir askerin, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak bugün şehit olduğunu açıkladı.

Haberin Devamı

Bakanlıktan yapılan açıklamada, “Zeytin Dalı Harekât Bölgesindeki bir üs bir üs bölgemize 11 Ekim 2019 tarihinde PKK/YPG’li teröristlerce yapılan havan saldırısında yaralanan ve hastanede tedavisine devam edilen kahraman bir silah arkadaşımız, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 21 Ekim 2019 tarihinde şehit olmuştur.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz” denildi.

SAMSUN'A ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Türk Silahlı Kuvvetleri’nce yürütülen Zeytin Dalı Harekatı üs bölgesine 11 Ekim günü PKK/YPG’li teröristlerce düzenlenen havan saldırısında yaralanan Uzman Onbaşı Mutlu Can Meşeci (23), tedavi gördüğü hastanede şehit oldu. Şehit Meşecinin acı haberi, Samsundaki baba ocağına ulaştı.

Haberin Devamı

Zeytin Dalı Harekatı bölgesindeki bir üs bölgesine PKK/YPG’li teröristlerce düzenlenen havan saldırısında yaralanan Uzman Onbaşı Mutlu Can Meşeci, tedavi gördüğü Gaziantep Devlet Hastanesinde 10 gün sonra şehit oldu.Şehit Uzman Onbaşı Meşecinin acı haberi Samsunun Bafra ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesinde yaşayan ailesine ulaştı. Bekar olan şehit Uzman Onbaşı Meşecinin baba evine Türk bayrağı asıldı.

DEDESİ ASKER SELAMIYLA KARŞILADI

Baba evine gelen Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Fatih Özer ile İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Gökay Gökdoğan'ı şehidin dedesi İbrahim Şener asker selamı vererek, karşıladı.

DOĞUM GÜNÜNDEN 2 GÜN ÖNCE YARALANDI

Bir ağabeyi bulunan Meşecinin yaralanmadan 2 gün önce doğum günü olduğu öğrenildi. Şehit annesi Fadime ve şehit babası Mevlüt Meşeci'nin Gaziantep'te bulunduğu bildirildi.

NOTU YÜREK YAKTI

Öte yandan Şehit Uzman Onbaşı Meşecinin geçen 23 Ağustos'ta Bafra'ya gelişi sırasında gittiği bir pide salonuna bıraktığı Bir gün şehit olursam cennete pide yollar mısın Bahtiyar abim yazan notu ise sosyal medyada paylaşıldı.

BAKMADAN GEÇME!