Motorlu tecavüzcü İstanbul sapığı mı

Güncelleme Tarihi:

Motorlu tecavüzcü İstanbul sapığı mı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 29, 2008 00:00

Marmaris’te 3’ü İngiliz, 1’i Finlandiyalı 4 kadını, motosikletiyle kaldıkları otele götürme vaadiyle kandırıp ormanlık alanda tecavüz ettiği iddiasıyla yakalanan aşçı H.K’nin İstanbul polisinin aradığı "motosikletli sapık" olup olmadığı araştırılıyor.

MUĞLA’nın Marmaris ilçesinde, üç ay içinde İngiliz turistler 17 yaşındaki N.A, V.A.N ve K.R. ile 19 yaşındaki Finlandiyalı P.L, alkol alıp eğlendikten sonra, kendilerini otellerine götürme vaadiyle kandırıp ormanlık alanda tecavüz eden bir kişiyi polise şikayet ettiler.

Marmaris polisi, bir operasyonla İçmeler’de bir restoranda aşçı olarak çalışan 36 yaşındaki H.K’yi 48 p 9860 plakalı motosikletiyle yakaladı. Türistler, zanlıyı teşhis ederken H.K. suçlamaları kabul etmeyip kendisine iftira atıldığını söyledi.

Aşçı H.K’nın İstanbul polisinin aradığı motosikletli sapık olup olmadığı da araştırılmaya başlandı. İstanbul polisi, Marmaris polisi ile irtibata geçti ve H.K’nin İstanbul’daki olayların gerçekleştiği tarihlerde nerede bulunduğu belirlemek istediğini bildirdi. İstanbul’daki olaylarda elde edilen kıl ve meni örnekleri, Marmaris’te tutuklanan H.K’dan alınan örneklerle karşılaştırılacak. İstanbul’daki motosikletli sapık, Beşiktaş ve Kadıköy’de yaşları 14 ile 17 arasında değişen kızlarına tecavüz edip cinsel tacizde bulunmuştu. Şüphelinin Kadıköy’de lise öğrencisi A.A’ya tecavüze yeltendiği sırada sitenin güvenlik kameraları tarafından 3 saniye boyunca görüntülenmişti. Motosikletli sapık bu son olayından sonra ortadan kaybolmuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!