Monaco Beşiktaş maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak? Beşiktaş maçı saat kaçta?

Güncelleme Tarihi:

Monaco Beşiktaş maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak Beşiktaş maçı saat kaçta
Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 2017 21:29

Monaca Beşiktaş maçı için nefesler tutuldu. Monaco Beşiktaş maçı bu akşam oldukça seyir keyfi yüksek bir karşılaşmayı futbolseverlerle buluşturacak. UEFA Şampiyonlar G Grubu üçüncü maçında bu akşam Fransa'nın Monaco takımıyla deplasmanda karşılaşacak siyah-beyazlı ekip, Avrupa kupalarında yaptığı 198 müsabakada, 75 galibiyet, 42 beraberlik ve 81 mağlubiyet aldı. Karşılaşma öncesinde maçın canlı yayın bilgileri sporseverlerle paylaşıldı. Peki, Monaco Beşiktaş maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak? Beşiktaş maçı saat kaçta?

Haberin Devamı

Monaco Beşiktaş maçı bu akşam oldukça heyecan seviyesi yüksek kritik bir karşılaşmaya sahne olacak. Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda temsilcimiz Beşiktaş bu akşam deplasmanda Monaco'ya konuk olacak. Monaco ile tarihinde ilk kez karşılaşacak Beşiktaş, Fransız takımlarıyla daha önce oynadığı 8 karşılaşmanın üçünü kazandı. Karşılaşma öncesinde maçın canlı yayın bilgileri merak ediliyordu. Mücadelenin canlı yayın bilgileri açıklandı. Peki, Monaco Beşiktaş maçı bu akşam hangi kanalda saat kaçta şifreli mi yayınlanacak?

Monaco Beşiktaş maçı ile iki takım tarihinde ilk kez karşı karşıya geliyor. Siyah beyazlıların 199. mücadelesinde bu akşam heyecan dolu bir karşılaşma yaşanacak. Eğer Beşiktaş, Monaco karşısında galip gelmeyi başarırsa İstanbul'a tarihi bir istatistikle dönmüş olacak. 

Haberin Devamı

UEFA Şampiyonlar G Grubu üçüncü maçında bu akşam Fransa'nın Monaco takımıyla deplasmanda karşılaşacak siyah-beyazlı ekip, Avrupa kupalarında yaptığı 198 müsabakada, 75 galibiyet, 42 beraberlik ve 81 mağlubiyet aldı. Yaptığı 198 karşılaşmada rakip fileleri 258 kez havalandıran siyah-beyazlılar, kalesinde 282 gol gördü.

Monaco ile tarihinde ilk kez karşılaşacak Beşiktaş, Fransız takımlarıyla daha önce oynadığı 8 karşılaşmanın üçünü kazandı. Siyah-beyazlı ekip, deplasmandaki 100. karşılaşmasına bu akşam çıkacak.. Şimdi gözler bu akşam oynanacak karşılaşmaya çevrildi. 

Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi’nde Porto ve Leipzig’i yenerek topladığı 6 puan ile liderlik koltuğunda oturan Beşiktaş, G grubu 3’üncü hafta karşılaşmasında Fransız temsilcisi Monaco’ya konuk olacak. bu akşam akşam TSİ 21.45’te II. Louis Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı Sırbistan Futbol Federasyonu’ndan Milorad Mazic yönetecek. Monaco Beşiktaş maçı TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak

Ligte farklı Avrupa'da farklı Beşiktaş

Bu sezon lig ve Avrupa’da farklı görüntüler çizen Beşiktaş, Süper Lig’de son üç maçta galibiyet alamadı ve lider Galatasaray’ın 8 puan gerisine düştü.

6’ncı haftada Fenerbahçe’ye 2-1 mağlup olan Siyah Beyazlılar, 7’nci haftada Trabzonspor ile 2-2 berabere kalırken sonrasında üç gün önce de Gençlerbirliği’ne 2-1 mağlup oldu ve üç haftada kaybettiği 8 puanla 6’ncı sıraya kadar geriledi. Lig maçlarının aksine Şampiyonlar Ligi’nde daha iyi bir oyun ortaya koyan Siyah Beyazlılar, Porto gibi bir rakibi deplasmanda 3-1 ile geçtikten sonra grubun en zor takımı olarak görülen Leipzig’i de kendi sahasında 2-0 ile geçerek 6 puan topladı ve G grubunun liderliğine oturdu.

Haberin Devamı

Monaco maçı çıkış maçı olabilir

Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkmayı sezonun ilk hedefi olarak ortaya koyan Siyah-Beyazlı ekip, ligdeki kötü gidişe rağmen Monaco deplasmanında galip gelerek hedefini gerçekleştirmek için en önemli adımı atmak amacında. Monaco karşısında alınacak bir galibiyetin lig maçlarına da olumlu yönde tesir edeceğini düşünen yönetim, teknik heyet ve futbolcular, Monaco maçına bir anlamda çıkış maçı gözüyle de bakıyor. Beşiktaş’ın Fransa’daki ikinci hedefi ise ’yenemiyorsan yenilme’ olacak. 1 puanı bulunan Monaco ile arka arkaya 2 maç yapacak olan Siyah-Beyazlılar deplasmandan alınacak 1 puanı artı hanesine yazacak ve 2 hafta sonra evinde yine Monaco ile oynayacağı maça büyük bir avantajla çıkacak. Porto’nun 3 Leipzig’in 1 puanının olduğu grupta iki Monaco maçından çıkartılacak minimum 4 puan Siyah Beyazlı ekibin gruptan çıkması için hemen hemen yeterli olacağından Monaco’yu deplasmanda yenmek kadar beraberlik de Beşiktaş için iyi bir sonuç sayılacak.

Haberin Devamı

Monaco ile ilk kez

Siyah-beyazlı ekip, G Grubu'nda yer alan takımlardan Leipzig ile olduğu gibi Monaco ile de ilk kez karşı karşıya gelecek. Beşiktaş, Fransız ekipleriyle de şu ana dek 8 karşılaşma yaptı. Bu maçların 3'ünü kazanan siyah-beyazlılar, 1 mücadeleden de beraberlikle ayrıldı. Beşiktaş, Fransız rakiplerine 4 kez de mağlup oldu.

Siyah-beyazlı ekip, son olarak geçen sezon Olympique Lyon ile karşı karşıya geldi. Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalde eşleştiği rakibine ilk karşılaşmada 2-1 mağlup olurken, evindeki mücadeleyi de uzatma sonunda 2-1 kazandı. Penaltı atışlarında Fransa temsilcisinin 7-6 gerisinde kalan Beşiktaş, çeyrek finalde elendi. Fransa temsilcilerine 11 gol atan siyah-beyazlı takım, kalesinde de 13 gol gördü. 

Haberin Devamı

Talisca, Demba Ba'nın rekoruna ortak olma peşinde

Beşiktaş'ın Avrupa kupalarında yaptığı son 3 maçta fileleri havalandıran Talisca, takımının UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam Monaco ile yapacağı karşılaşmada gol atarsa Demba Ba'nın üst üste 4 maçta gol atma rekoruna ortak olacak. Geçen sezon Olympique Lyon ile İstanbul'da oynanan maçta 2 gol atan Talisca, bu sezonki Porto ve Leipzig karşılaşmalarında da birer kez fileleri havalandırdı. Siyah-beyazlı ekipte 2014-2015 sezonunda görev alan Demba Ba, Avrupa'da üst üste 4 maçta gol sevinci yaşayarak seride rekoru elinde bulunduruyor

Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam Fransa temsilcisi Monaco ile oynayacağı karşılaşmada siyah-beyazlı oyuncu Anderson Talisca, gol bularak Demba Ba'nın rekoruna ortak olmaya çalışacak. Siyah-beyazlı formayla Avrupa kupalarında şu ana dek 5 kez fileleri havalandıran Talisca, bunların 4'ünü son 3 karşılaşmada attı. Beşiktaş'ın geçen sezon UEFA Avrupa Ligi çeyrek final rövanşında bir başka Fransa ekibi Olympique Lyon ile İstanbul'da oynadığı karşılaşmada 2 gol atan Brezilyalı futbolcu, 2017-2018'de takımının Porto ve Leipzig ile UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yaptığı müsabakaları da boş geçmedi.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ta üst üste 3 Avrupa karşılaşmasında gol bulan Talisca, Monaco karşısında da fileleri havalandırarak bu seriyi 4 maça çıkarmaya çalışacak.

Rekor, Demba Ba'da

Siyah-beyazlı takımın Avrupa'da oynadığı maçlarda üst üste gol atma rekoru, 2014-2015'te görev alan Demba Ba'da bulunuyor.  Senegalli oyuncu, söz konusu sezonda Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde oynadığı maçların 4'ünde peş peşe gol sevinci yaşadı.

Demba Ba, grup mücadelesinde Tottenham maçıyla seriye başladı. Deplasmanda penaltıdan takımına gol kazandıran tecrübeli oyuncu, sonraki Partizan karşılaşmasını da boş geçmedi. Demba Ba, 2 deplasman karşılaşmasının ardından İstanbul'da Partizan filelerini biri penaltıdan olmak üzere 2 kez havalandırdı. Deplasmandaki Asteras mücadelesinde de fileleri havalandıran Demba Ba, siyah-beyazlı takımın Avrupa maçlarında en uzun süreli gol atma rekoruna imza attı.

 

Monaco - Beşiktaş maçı öncesi Uğur Meleke yorumları

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!