Mısır Çarşısı’nda Coca Cola şenliği

Güncelleme Tarihi:

Mısır Çarşısı’nda Coca Cola şenliği
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 1999 00:00

Haberin Devamı

Geleneksel Ramazan alışverişlerinin vazgeçilmez mekanı tarihi Mısır Çarşısı'nda bu yıl ‘‘Coca Cola Mısır Çarşısı Şenliği'' düzenlendi. Böylece çarşıya gelenler bir yandan alışverişlerini yaparken bir yandan hoş vakit geçirme imkanı buluyorlar. Ramazan boyunca 15.000 haneyi ziyaret edecek olan ‘‘Coca Cola Serinlik Kervanı'' ise aile bireylerine çeşitli hediyeler ve sürprizler yapacak.

Posterlerle, bayraklarla süslenen ve ışıklandırılan tarihi Mısır Çarşısı'nda ortaoyunu, Karagöz ve Hacivat gösterileri Ramazan boyunca sürecek. Ayrıca şenlik kapsamında ‘‘Şenlikli Sofra'' yarışması yapılacak. Yarışmaya katılanlar aileleriyle birlikte Darülziyafe'de bir akşam yemeği yeme hakkı kazanacaklar. Geleneksel sofraların günümüzde de yaşatılması amacıyla yapılan yarışmaya 10.00-18.00 saatleri arasında, şenlikli bir iftar menüsü oluşturan herkes katılabilecek. Pazar hariç haftanın altı günü düzenlenen yarışmada jüri her günün birincisini seçecek. Hafta sonunda o haftanın birincileri, her biri beraberinde getireceği yedi kişiyle birlikte akşam yemeği yiyecekler.

‘‘Coca Cola Serinlik Kervanı'' ise 9 Aralık-7 Ocak tarihleri arasında İstanbul ve Trakya bölgesinde her gün 12.00-21.00 saatleri arasında toplam 25 mahalle, 15 bin ev ve yaklaşık 75 bin kişiyi ziyaret ederek Coca Cola ürünlerini ve hediyelerini dağıtacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!