Minicom artık yüzde yüz Türkçe

Güncelleme Tarihi:

Minicom artık yüzde yüz Türkçe
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2006 00:00

Bilgisayarı her eve sokmayı hedefleyen Minicom, tamamen Türkçeleştirilmiş içeriği ve müfredata uygun eğitim programlarıyla çok daha geniş bir kullanıcı kitlesine hitap ediyor.

E-kolay.net’in geliştirdiği İnternet’i içinde Minicom, İnternet bağlantısı, Türkçe yazılımları ve yeni eklenen eğitim programlarıyla çocukların okuldaki başarılarını artırırken, öğrenmeyi keyifli bir hale getiriyor. "Türkiye’yi bilgi çağına biz taşıyacağız" diyen e-kolay.net, Minicom ile çocuklara çok uygun fiyatla bilgisayar sahibi olma imkanı sunuyor. Minicom’un yeni eğitim programları sayesinde, özellikle öğrenciler bilim ve teknolojiden inkılap tarihine, matematikten Türkçe’ye, el yazısından coğrafyaya kadar birçok dersin bilgilerini pekiştirebiliyorlar.

MİNİCOM OTOBÜSÜ ANKARA’DA

Tamamen müfredata uygun olan bu programlara tek bir arayüzden erişilebiliyor. İşletim sistemi, Media Player, MSN Messenger, Internet Explorer, Powerpoint, Excel ve Word uyumlu programları tamamen Türkçe olan Minicom, böylece her yaştan çocuğun bilgisayarı ana dilinde kullanmasına olanak tanıyor. Türkçe e.posta programının eklenmesi ile de POP3 e.posta adresleri minicom üzerinde çalışabiliyor. Böylece öğrenme çağındaki çocuklar Minicom ile teknolojiden doğru biçimde faydalanmanın yollarını, araştırmanın ve bilginin değerini Türkçe ile keşfediyorlar. Bu keşifi her çocuğa yansıtmak için hazırlanan Minicom otobüsü de halen Ankara-Keçiören’de 81 merkeze uğruyor. Bu bilgi otobüsü, Türkiye’deki tüm çocukları bilgisayarla ve internetle tanıştırmayı hedefliyor.

Minicom için ayrıntılı bilgi (0 212) 478 0 266 numaralı minicom 7/24 Müşteri İletişim Merkezi’nden alınabiliyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!