Milyarder cimriler

Güncelleme Tarihi:

Milyarder cimriler
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 1997 00:00

Haberin Devamı

ABD'nin en zenginleri arasında yer alan pek çok kişinin akıl almayacak kadar cimri olduğu ortaya çıktı. Cimri zenginler arasında, John D. Rockefeller, aşkları ve sahip olduğu yüksek binalarla ünlü Donald Trump ve Kennedy ailesinin bazı fertleri sayılıyor. Bu zenginlerden bazılarının marifetleri şöyle:

Paul Getty:

Malikanesine gelen konukların telefon konuşmalarının parasını ödememek için, sırf konuklar kullansın diye evine kumbaralı bir telefon koydurmuştu.

Ted Kennedy:

ABD'li ünlü senatörün, evinde elektrikli kurutma makinesi kullanmamak için, çorabından iç çamaşırına kadar, her şeyini bodrumdaki ipe serdiği, yanında çalışan hizmetçisi tarafından açıklandı. Ted Kennedy'nin, Florida'daki evinde aşırı sıcaklara rağmen, fazla elektrik tüketiyor diye klima çalıştırmadığı da ortaya çıktı.

Howard Hughes:

Dünyanın efsanevi ve sayılı zenginlerinden olan Hughes, sabun parasından tasarruf amacıyla, banyosuna koyduğu plastik bir kutunun içine su doldurur ve bunun içine eski sabun parçalarını atardı. Milyarderin ellerini bu sabunlu suyla yıkadığı öne sürülüyor.

Donald Trump:

New York'un en yüksek binalarından pek çoğunun sahibi olan Trump'ın çocuklara vereceği hediyeleri, eski mecmualara sararak hediye paketi masrafından kurtulduğu bildiriliyor.

Rose Kennedy:

Kennedy ailesinin annesi, kendisiyle aynı beden giyen bir arkadaşıyla sık sık elbiselerini değiştokuş eder, böylece çok elbisesi olduğu ve şık giyindiği izlenimini yaratmaya çalışırdı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!