Milli Piyango'dan yeni ÅŸans oyunu

Güncelleme Tarihi:

Milli Piyangodan yeni ÅŸans oyunu
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 26, 2002 11:12

Milli Piyango İdaresi (MPİ), ''On Numara'' adı verilen yeni bir şans oyununu başlatıyor. Dünyanın birçok ülkesinde ulusal piyango idarelerince oynatılan On Numara, 6 Ağustos 2002 Salı gününden itibaren başlayacak.

Haberin Devamı

On-line sayısal oyun olan On Numara, bu tarihten itibaren, sayısal oyun bayilerinde bulunan oyun terminallerinden oynatılmaya başlanacak. Kolon ücreti 150 bin lira olarak belirlenen On Numara oyununda, hiç bir numarayı doğru tahmin edemeyenlerin de içinde bulunduğu 6 grup ikramiye dağıtılacak.

On Numara adı verilen oyunda, oyun kuponlarının üzerinde her bir kolonda 1'den 80'e kadar numara yer alırken, çekilişle belirlenecek 22 adet numaradan; 10, 9, 8, 7 ve 6 numarayı doğru tahmin edenler ile hiç bir numarayı doğru tahmin edemeyenler ikramiyeye hak kazanacaklar.

Ä°stenilen sayıda kolonla oyununa katılmanın mümkün olduÄŸu oyun için iÅŸtirakçiler, her bir kolonda on adet numara iÅŸaretleyecek. Çoklu çekiliÅŸ iÅŸaretlemek suretiyle aynı numaralar 2, 3 ve 4 çekiliÅŸ için de oynanabildiÄŸi gibi, sen-seç ile de oyuna katılmak mümkün.Â

Haberin Devamı

On Numara oyununun çekilişleri, TRT/1 kanalından her pazartesi günü canlı yayın ile gerçekleştirilecek. Bu arada On Numara oyununun başlama tarihi olan Salı günü, oyunla ilgili tanıtım yapılacak.
       Â
ÅžANS TOPU'NUN KOLON ÃœCRETÄ°NE ZAM
   Â
Öte yandan 1 Ağustos Perşembe gününden geçerli olmak üzere, 150 bin lira olan Şans Topu oyununun kolon ücreti 200 bin liraya çıkartıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!