Miley Cyrus'a eleştiri yağıyor

Güncelleme Tarihi:

Miley Cyrusa eleştiri yağıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2013 11:44

18 yaşını geçtikten sonra cinselliğini iyice gözler önüne seren sahne şovlarıyla dikkat çeken Miley Cyrus'a eleştiri yağıyor. Umut Işığım filmiyle Oscar kazanan Jennifer Lawrence da Cyrus'ı ismini vermeden sert bir dille eleştirdi.

Haberin Devamı

BBC'nin Newsight adlı programına katılan Lawrence "kadınların seks objesi olarak görülmesinden rahatsız oluyorum. Üstelik bunun kadınlar tarafından desteklenmesi insanı daha da kızdırıyor" diye konuştu. Jennifer Lawrence "Bu olup bitenler gösteri dünyasının bir parçası. Seks satar, ama bazı iğrenç sebeplerden dolayı genç seks daha fazla satar" dedi. Miley Cyrus, Amsterdam'da düzenlenen MTV Avrupa Müzik Ödülleri gecesinde yine cinsel içerikli bir gösteri sergilemişti.

Cyrus geçen Ağustos ayında da MTV Müzik Ödülleri gecesinde Robin Thicke ile birlikte sahneye çıkmış ve çok eleştirilen bir performans sergilemişti. Gösteriden sonra deneyimli şarkıcı Sinead O'Connor, genç şarkıcıya bir açık mektup yazıp "kendini cinsel obje olarak kullandırma" demişti.

Haberin Devamı

BABASI ÖYLE BİR TEPKİ VERDİ Kİ: Genç şarkıcı Miley Cyrus'un önceki akşam düzenlenen MTV Video Müzik Ödülleri törenindeki abartılı cinsellik içeren gösterisi dört bir yandan eleştiri yağmuruna tutuldu. Bu arada bütün gözler Cyrus'un, kendisi de bir müzisyen olan babası Billy Ray Cyrus'a çevrildi.

Country şarkıcısı olan Cyrus, kızının çok eleştirilen sahne şovuna herkesi şaşırtan bir yorum yaptı. Baba Cyrus, Twitter sayfasında yazdığı mesajla kızını desteklediğini ve sonuna kadar arkasında olduğunu gösterdi. Billy Ray Cyrus "Bu geceki lütufları için Tanrı'ya teşekkür ederim. Dünya barışı için dua etmeye devam. Daha fazla sevgi daha az nefret notunu" yazdı. Bu arada tenisçi Andy Roddick ise Cyrus'un gösterinden sonra Twitter sayfasında genç şarkıcının babasına gönderme yaparak "Zavall Bily Ray" mesajını paylaştı.

BİRİ BU KIZA GÖZ KULAK OLSUN Müzik dünyasının çılgın kızı Miley Cyrus, önceki akşam düzenlenen MTV Video Müzik Ödülleri'ndeki sahne şovuyla çok konuşuldu. Ama hiç ummadığı kadar da acımasız eleştiri aldı. 20 yaşındaki Cyrus'ın henüz küçük bir çocukken üne kavuştuğu Hannah Montana dizisinin bazı bölümlerinde konuk oyuncu olarak yer alan ve annesini oynayan Brooke Shields, genç şarkıcının ödül gecesindeki gösterini "umutsuzca, can havliyle sergilenmiş bir çaba" olarak değerlendirdi.

Haberin Devamı

TV'de bir sohbet programına katılan 48 yaşındaki iki çocuk sahibi Shields, önce şakayla karışık "Ben Hannah Montana'nın annesiyim, nerede yanlış yaptım" diye konuştu. Ardından da "Ben Miley'e kimin bunu önerdiğini merak ediyorum, bu şov neden gerekliydi. Çocuklarımız bu gösteriyi izleyemez" dedi.

Tören gecesi hem Miley Cyrus'ın hem de Lady Gaga'nın şovunu izlediğini söyleyen Shields, iki gösteri arasında fark olduğunu dile getirdi. Shields "Lady Gaga'da teşhirciliğin ötesinde bir deha da söz konusu" diye konuştu. Deneyimli oyuncu, Miley Cyrus'ın yaptığı bu tür çıkışların yeteneğini gölgelediğini de sözlerine ekledi.

Brooke Shields "Miley çok güzel şarkı söylüyor. Bence kalçasını öne çıkaracağına şarkı söyleme konusundaki yeteneğini öne çıkarmalı" diye konuştu. Miley Cyrus'ın ödül gecesi 36 yaşındaki Robin Thicke ile yaptığı bu gösteri ABD'de yayınlanan başka programlarda da eleştiri konusu oldu.

Haberin Devamı

MSNBC'nin sabah programını sunan Mika Brzezinski, Cyrus ile Thicke'nin gösterisini "Gerçekten rahatsız edici" diyerek eleştirdi. Brzezinski, Cyrus'ın ciddi sorunları olduğunu söyleyerek şovunu da "utanç verici" diye nitelendirdi.

Sunucu, birilerinin Miley Cyrus'a göz kulak olması gerektiğini de sözlerine ekledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!