MicroSD İkili Adaptör Paketi

Güncelleme Tarihi:

MicroSD İkili Adaptör Paketi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2007 10:03

Kingston, mobil flash kartların kolay kullanımını ve esnekliği arttırmak amacıyla yeni ürünü MicroSD İkili Adaptör Paketini piyasaya sundu. Micro SD’yi, Mini ve Standart boyutlu SD haline getiren paket, mobil kullanıcılar için çoklu kart formatlarının kullanımını kolaylaştırıyor.

Haberin Devamı

Kingston Technology Company, Inc., Dünyanın en büyük bağımsız bellek üreticisi Kingston, microSD Flash bellek kartlarının farklı cihaz platformlarına uyumluluğunu ve çalışabilirliğini en yüksek seviyeye çıkarmak için piyasaya iki adaptörlü özel bir microSD kart sunduğunu duyurdu.Dijital cihaz üreticileri için sayısız Flash bellek formatı sunulmasına ve daha ince tasarımlı çok fonksiyonlu mobil telefonlarla birlikte ince microSD formunun popülaritesinin hızla artmasına bağlı olarak , yeni adaptör paketi tüketicinin microSD kartlarını en düşük maliyetle en esnek şekilde kullanmasını sağlıyor.

 

“microSD kartların çok fonksiyonlu pek çok el cihazında kullanımının artmasıyla birlikte yeni ve pratik bir ürün yaratma fırsatı olduğunu gördük. Toplamda aynı kapasiteye sahip üç farklı bellek kartı almaktan daha az bir maliyetle insanların microSD kartlarından maksimum seviyede faydalanmalarını sağladık. Şimdi tüketiciler miniSD veya standartSD kart adaptörlerini herhangi bir microSD kart ile birlikte kullanarak kolaylıkla müzik dinleyebilir, fotoğraf ve videolarını depolayabilir veya mobil telefon, MP3 player, dijital fotoğraf makinesi, PC veya printer arasında kolaylıkla döküman transferi yapabilirler.” diyen Kingston Flash bellek ürün müdürü Jean Wong, yeni Kingston microSD ikili adaptör paketinin tüketicinin tek kart yatırımıyla daha çok şey yapabilmesini, perakendecilerin de stoklarında daha az SKU yönetmesini sağlayan, her iki taraf için de kazançlı bir çözüm olduğunu söyledi.

 

Haberin Devamı

1 GB microSD Kart, bir mini SD Kart adaptörü ve bir standart SD Kart adaptöründen oluşan yeni microSD İkili Adaptör Paketi, SDC/1GB-2ADP parça numarası, 1 GB’lık microSd kart için ömür boyu garanti ve 7/24 teknik destek garantisiyle satışa sunuluyor.

 

Kingston miniSD'den; microSD ve MMC mobile kartlardan satandart SD ve MMCplus kartlara kadar mobil hafıza çözümleri tasarlıyor ve üretiyor. Daha gelişmiş kablosuz cihazlar piyasaya sunuldukça, Kingston bu cihazların depolama gereksinimlerini desteklemek üzere daha geniş kapasiteli mobil hafıza çözümleri üretmeye gelecekte de devam edecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!