‘MHP’ye bakanlık teklifi işbirliğinin arka planı’

Güncelleme Tarihi:

‘MHP’ye bakanlık teklifi işbirliğinin arka planı’
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2017 21:50

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, Anayasa Değişiklik Teklifi görüşmeleriyle ilgili dün Meclis’te gazetecilerle sohbet ederken “Başbakan’ın, önümüzdeki hükümette MHP’ye bakanlık verilmesine dair açıklaması oldu, bunu nasıl değerlendiriyorsunuz” sorusu üzerine özetle şunları söyledi:

Haberin Devamı

“Başbakanın bu açıklaması çok iyi oldu. Anayasa teklifinin en başından itibaren yapılan işbirliğinin arka planında ne olduğu ortaya çıkmıştır ve Sayın Başbakan samimi bir itirafta bulunmuştur. Muhtemeldir ki bu referandum sonunda olası bir hükümet söz konusu olduğunda MHP’ye de yer verilecektir.” 

FETÖ’den alınan koruma göreve iade edildi

TEKİN Bingöl, Meclis’te gazetecilere yaptığı açıklamada, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun korumalarından birinin FETÖ bağlantısı nedeniyle açığa alındığına ilişkin haberlerin de çokça kullanıldığını anımsattı. Bu korumanın, yapılan soruşturmalar neticesinde FETÖ ile bağının olmadığının tespit edilerek görevine iade edildiğini belirten Bingöl, “Bir korumanın açığa alınması üzerinden partimiz ve Genel Başkanımıza yönelik suçlayıcı iddialar da çürümüştür” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!