MHP'de kasa tamtakır

Güncelleme Tarihi:

MHPde kasa tamtakır
Oluşturulma Tarihi: Eylül 09, 1997 00:00

Haberin Devamı

Türkeş ailesinin miras kavgası sürerken, MHP lideri Devlet Bahçeli, kasası tamtakır olan partinin harcamalarını dava arkadaşlarının yardımlarıyla karşılamaya çalışıyor.

Bahçeli'nin yakın çevresinin verdiği bilgiye göre, bir zamanlar para içinde yüzen MHP, şu anda ciddi boyutlarda maddi sıkıntı çekiyor. Aynı çevre, kasada para bulunmaması nedeniyle partinin rutin bir çok harcamasının bile zaman zaman karşılanamaz hale geldiğini belirterek, ‘‘Bir çok harcama, davaya gönül vermiş insanların yardımları ve destekleriyle yürütülüyor'' bilgisini verdi. Partinin kasasının tamtakır hale gelmesinin, yeni yönetimin seçildiği kongre öncesi yapılan hesapsız harcamalardan kaynaklandığı da belirterek, şu bilgiyi aktarıldı:

‘‘4 Nisan'dan, son kongrenin yapıldığı 6 Temmuz tarihine kadar geçen dönemde, parti kasasından yaklaşık 130-140 milyar lira harcanmış. Kongre döneminde yapılan bütün bu harcamaların nereye gittiği de zaten ortada. Bu paralar, o sırada partinin başında olan adayın seçilmesi için kullanıldı.''

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!